Kauppa

Tertin kartanon verkkokauppa – pääroolissa herkuttelu ja ikimuistoiset elämykset

Tervetuloa Tertin Kartanon verkkokauppaan – nautiskelijan, kulinaristin ja esteetikon paratiisiin. Tertin verkkokaupasta löydät Tertin kartanon rakastetut, aidosti lähituotetut sesongin parhaat herkut, netistä suoraan kotiovelle tilattuna. Valikoimastamme löydät myös laadukkaat liikelahjat sekä paljon lahjaideoita kuten erilaisia ruokatuotteita ja tuotepaketteja. Toimitamme tuotteet ympäri Suomen. Tilaa parhaat herkut kotiin tja ystävälle!

Mikäli Teille herää kysyttävää, olemme aina apunasi tertti@tertinkartano.fi tai (015) 176 012.

Rakas ystävä!

Yllätä rakkaasi tai ystäväsi Tertin elämyksellisellä ystävänpäivänlahjalla. Tilaa elämäsi tärkeimmälle ihmiselle lahja Tertin verkkokaupasta kotiin toimitettuna.

Rakkautta ilmassa

Rakkautta ilmassa! Tertin kartanon ystävänpäivän take away menun voi tilata tänä vuonna myös kotiin nautittavaksi.

Kaikki kotoiluun

Kaikki kotoiluun Tertin verkkokaupasta Kun kotisi on linnasi, valitse tuotteet kotoiluun verkkokaupastamme. Olemme koonneet valmiita herkkupaketteja kaikille kotoilijoille ja muille syysherkuttelijoille.

Lahjakortit

Anna lähimmäiselle lahjaksi elämys! Tutustu valmiisiin elämyskortteihin tai suunnittele lahjan saajalle mieleisesi kokonaisuus. Tutustu Tertin elämyksiin ja yllätä läheinen tai kollegasi!

Tuoksut ja saippuat

Käsien pesu ei ikinä ole tuoksunut näin hyvältä. Saippuamme valmistetaan parhaista raaka-aineista Suomalaiseen sadeveteen.

Kartanon klassikot

Tertin kartanon rakastetuimmat herkut löytyvät myös verkkokaupastamme. Tilaa kartanon elämys kotiin ja herkuttele klassikkomakuja oman kodin rauhassa.

Kaikki tuotteet

Näytetään tulokset 1–16 / 139