Habanero-perunat

Hemmottele itseäsi ja ystäviäsi näyttävällä ruusukylpy cocktaililla. Tämä maukas cocktail sopii hyvin illanviettoon tai aterian jälkiruoaksi!

Habanero-perunat

Ainekset

  • 1 kg pieniä varhaisperunoita
  • 2 rkl rypsiöljyä
  • 2 tl sormisuolaa
  • Habanero-kastike
  • 1/2 prk kermaviiliä
  • ½ prk Tertin kartanon habanerohyytelöäKoristeeksi
  • 1/2 dl raastettua pecorino juustoa
  • 1 tuore chili
  • 2 rkl korianteria tai persiljaa hienonnettuna

Työvaiheet

Pese perunat ja esikeitä noin 5–10 min. Sekoita perunoihin 2 rkl rypsiöljyä ja 2 tl sormisuolaa.

Grillaa perunat parilalevyn päällä välillä käännellen noin 15 minuuttia, kunnes perunat ovat kypsät ja pinta saanut väriä. Kypsymisaika riippuu perunoiden koosta.

Sekoita kermaviili ja habanerohyytelö keskenään. Nosta kastike jääkaappiin maustumaan 15 minuutiksi.

Levitä kastike lautaselle. Lisää päälle grillatut perunat ja viimeistele juustoraasteella, chiliviipaleilla ja yrteillä. Tarjoa heti.

KESÄHETKIIN