Töihin Terttiin

Tertin kartano on Etelä-Savon alueen palkittu matkailukohde ja olemme menestyksekkäästi palveleet vieraitamme jo yli 40-vuoden ajan! Meille on sydämen asia tuottaa unohtumattomia, koko elämän kantavia elämyksiä ja muistoja.

Olemme erittäin kiinnostuneita lahjakkaista yksilöistä jotka haluavat kehittää asiakaspalvelutaitojaan yhdessä miellyttävien työkavereiden kanssa ja olla mukana luomassa parasta asiakaskokemusta asiakkaillemme. Me arvostamme proaktiivista asennetta, positiivisuutta ja tahtoa tarjota mieleenpainuvia kokemuksia asiakkaillemme joka päivä.

Tutustu juuri nyt avoinna oleviin tehtäviimme alempaa tältä sivulta!

Työskentele ainutlaatuisessa ympäristössä

Tertin kartanolla on pitkät perinteet ainutlaatuisena matkailukohteena Etelä-Savossa. Tertin tilan upeat maalaismaisemat, ainutlaatuinen hyötypuutarha, luomumetsä ja historialliset rakennukset sykäyttävät kertatoisensa jälkeen. Olemme perheomisteinen yritys.

Monipuoliset työtehtävät odottavat

Tarjoamme monipuolisia työtehtäviä asiakaspalvelurooleista aina esimies- ja vuorojohtajan tehtäviin yhdessä Mikkelin alueen inspiroivista työympäristöistä. Meillä pääset kehittymään ja kehittämään sekä jokainen päivä on ainutlaatuisen erilainen.

Parhaat työkaverit

Meillä Tertissä työkaverit tekevät aina päivästä parhaan mahdollisen! Onnistutaan yhdessä ja tuetaan toisiamme. Yhteinen kiinnostus ravintola- ja matkailualaan sekä sen mukanaan tuomat haasteet ja mahdollisuudet pitävät työyhteisömme tiiviinä. Täältä voit löytää monta elinikäistä ystävää!

Avoimet työpaikat

SALIN VUOROPÄÄLLIKKÖ

Etsimme salin vuoropäällikköä toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Olet ahkera ja laaja-alainen tiimipelaaja, joka mukautuu kartanon alati vaihtuvaan sykkeeseen. Rakastat asiakaskohtaamisia ja olet valmis ottamaan muutaman ylimääräisen askeleen ylittääksesi asiakkaan odotukset. Arvostamme kiinnostusta elämyksellistä asiakaspalvelukohtaamista kohtaan sekä myyntihenkistä asennetta.

Olemme ylpeitä Tertin kartanon ainutlaatuisesta palvelukulttuurista ja loistavasta asiakaspalautteesta. Näiden perustana ovat tarkkaan mietityt palveluprosessit, sekä korkea itse tekemisen aste. Kohtaamme vieraamme aina hymyssä suin ja pyrimme tarjoamaan kaikille ainutlaatuisen kokemuksen luonamme.

Toivomme sinulta aiempaa työkokemusta alalta sekä halua oppia ja kehittyä työssäsi. Positiivista asennetta sekä kiireensietokykyä. Tarjoamamme työ on monipuolista ja antaa mahdollisuuden työskennellä laaja-alaisesti asiakas- ja myyntityön eri työtehtävissä niin kartano- kuin kahvilaravintolassamme. Tarjoamme myös upeat työskentelypuitteet sekä ihanat työkaverit.

Hakemukset ja lisätiedot:
Ria Pantsar

[email protected] p.015-176012 (arkisin klo 9-16)
Tertin kartano

____________________________

LEIPURI

Etsimme leipuria äitiysloman sijaiseksi 31.12.2022 saakka.

Etsimme ammattitaitoista leipuria, joka vastaa Tertin kartanon leipomon tuotekehityksestä ja päivittäisestä toiminnasta sekä on osaltaan apuna puutarhakahvilan aamiaisen ja kahvipöydän hoidossa.

Toivomme sinulta:
-Itsenäistä työskentelyä
-Leipurin ammattiosaamista
-Intohimoista suhtautumista työhön
-Raaka-aineiden ja kartanon puutarhan antimien arvostusta
-Hyviä ryhmätyöskentelytaitoja ja organisointikykyä

Tarjoamme sinulle:
-Mahdollisuuden kehittää Tertin leipomotuotteita
-Mahdollisuuden oppia itsenäistä työskentelyä
-Mahdollisuuden oppia puutarhanantimista ja niiden hyötykäyttöä osana leipomotuotteita
-Monipuolisen työnkuvan
-Mukavan ja ammattitaitoisen tiimin

Työ on määräaikainen, kokoaikainen äitiysloman sijaisuus.
____________________________

Hakemukset ja lisätiedot:
Ria Pantsar

[email protected] p.015-176012 (arkisin klo 9-16)
Tertin kartano

________________________________

Haemme kesäsesonkiin 2022 uusia Terttiläisiä!

Haemme ammattitaitoisia kokkeja ja tarjoilijoita täydentämään huipputiimiämme. 

Toivomme sinulta aiempaa työkokemusta työstä, joustavuutta kiireisessä sesongissa, oma-aloitteellista otetta työhön, myyntihenkisyyttä sekä halua oppia uutta ja jakaa osaamistasi kanssamme. Asiakkaan viihtyminen sekä huolenpito on Sinulle sydämenasia. Työsi on monipuolista niin kartanoravintolan kuin kahvilaravintolan puolella.  Arvostamme, jos Sinulla on vastaavan pätevyys.

Hae:
Tarjoilijan työtehtävää
Kokin työtehtävää

Myyjänä toimit kesäpuodissamme ja autat vieraitamme löytämään parhaat tuliaiset mukaan laajasta valikoimastamme. Huonesiistijänä pidät huolen, että vieraidemme majoituskokemus on unohtuman puhtaasta huoneesta alkaen.

Hae:
Tuote-esittelijäksi / myyjäksi herkkukauppaan
Tuote-esittelijäksi / myyjäksi muotikauppaan
Siistijäksi hotelliin

Tertin kartanon puutarha koostuu laajasta viheralueesta, yrtti- ja hyötytarhasta, omenatarhasta, muuripuutharhasta sekä luomumetsästä. Tarjoamme alan opiskelijalle ainutlaatuisen tilaisuuden oppia laaja-alaisesti puutarhan hoitoa sekä säilöntätyötä.

Hae:
Puutarhaharjoittelijaksi

Arvostamme, jos olet useamman tehtävän taitaja, näin työnkuvasikin on monipuolinen ja vaihteleva. 

Työtehtävät ajoittuvat ajalle 1.6.-31.8. työtehtävästä ja työsopimuksesta riippuen. Lähetä hakemuksesi 28.2. mennessä osoitteeseen [email protected], palkkaamme tekijät mahdollisimman pian.

Lisätietoja arkisin p. 015-176012 / Ria Pantsar

Ota yhteyttä