Töihin Terttiin

Töihin Tertin kartanoon!

Tertin kartano on Etelä-Savon alueen palkittu matkailukohde!
Meille on sydämen asia tuottaa unohtumattomia, koko elämän kantavia elämyksiä ja muistoja.

Palkituissa ravintoloissamme hyödynnämme oman maan satoa, järviemme kaloja sekä omien metsiemme riistaa. Annokset valmistamme käsityönä alusta loppuun, kunnioittaen kartanon perinteisiä reseptejä. Tertin kartanossa on kaksi erilaista ravintolaa sekä oma leipomo ja kasvimaa, jotka tuovat kokin työhön mukavaa vaihtelua. Tarjoamme ainutlaatuisen mahdollisuuden päästä tutustumaan raaka-aineiden viljelyyn ja kasvatukseen sekä hyödyntämiseen alusta loppuun osana ruokatuotetta.

Ravintoloiden lisäksi Tertin kartano on historiallinen käyntikohde, jossa puhutellaan kaikkia aisteja. Kartanon pihapiirissä palvelevat vuoden ympäri: Kartanohotelli, herkkukauppa ja lumoava puutarha. Pihapiirissä voit nauttia rentouttavasta kävelystä luomumetsässä ja arboretumissa, pulahtaa uimaan sekä soudella kartanon yksityisellä rannalla ja nauttia kahvi kupin yrttitarhan lumoavassa tuoksussa.

Henkilökuntamme on vieraanvaraista, ripeäliikkeistä ja ensiluokkaisen asiakaspalvelukokemuksen omaavia ammattilaisia.

Avoimet työpaikat:

Haemme tarjoilijaa

Haemme ammattitaitoista tarjoilijaa osa-aikaiseen 90 h/3vk työsuhteeseen täydentämään salin huipputiimiä. Sesongeissa on mahdollista tehdä lisätöitä.

Toivomme sinulta aiempaa työkokemusta tarjoilijan työstä, joustavuutta kiireisissä sesongeissa, oma-aloitteellista otetta työhön, myyntihenkisyyttä sekä halua oppia uutta ja jakaa osaamistasi kanssamme. Asiakkaan viihtyminen sekä huolenpito on Sinulle sydämenasia. Työsi koostuu tarjoilijan tehtävistä niin kartanoravintolan kuin kahvilaravintolan puolella.  Arvostamme, jos Sinulle on vastaavan pätevyys.

Joulusesonkiin työntekijöitä

Etsimme joulusesonkiimme marras-joulukuuksi työntekijöitä.
Toivomme Sinulta aiempaa työkokemusta hakemastasi työtehtävästä, joustavuutta kiireisessä sesongissa, oma-aloitteellista otetta työhön, myyntihenkisyyttä sekä halua oppia uutta ja jakaa osaamistasi kanssamme.

Haemme nyt alan ammattilaisia niin tarjoiluun kuin keittiöön kartanoravintolaan sekä kahvilaravintolaan. Lisäksi etsimme ripeitä pakkaajia laajaan liikelahja- ja verkkokauppaamme.

Lähetä hakemuksesi 30.9. mennessä osoitteeseen [email protected]

Lisätietoja arkisin p. 015-176012 / Ria Pantsar

____________________________

Tarjoamme henkilökunnallemme ainutlaatuisen työympäristön, mahdollisuuden ammatilliseen kehitykseen sekä ikimuistoisen kesän osana Tertin tiimiä. Toivomme sinulta aiempaa työkokemusta hakemastasi työtehtävästä, oma-aloitteellista otetta työhön sekä halua oppia uutta ja jakaa osaamistasi kanssamme.

Olemme perheomisteinen kartanomatkailukohde Mikkelissä, Järvi-Suomen keskellä Etelä-Savossa. Yrityksemme on toiminut vuodesta 1978. Arvojamme ovat aitous ja kartanokulttuurin vaaliminen nykypäivän hengessä. Meillä työskentelee ympäri vuoden 10 henkilöä. Kesä- ja pikkujoulusesongeilla tiimimme kasvaa yli 30 henkilöön.

Ota yhteyttä