Töihin Terttiin

Tertin kartano on Etelä-Savon alueen palkittu matkailukohde ja olemme menestyksekkäästi palveleet vieraitamme jo yli 40-vuoden ajan! Meille on sydämen asia tuottaa unohtumattomia, koko elämän kantavia elämyksiä ja muistoja.

Olemme erittäin kiinnostuneita lahjakkaista yksilöistä jotka haluavat kehittää asiakaspalvelutaitojaan yhdessä miellyttävien työkavereiden kanssa ja olla mukana luomassa parasta asiakaskokemusta asiakkaillemme. Me arvostamme proaktiivista asennetta, positiivisuutta ja tahtoa tarjota mieleenpainuvia kokemuksia asiakkaillemme joka päivä.

Tutustu juuri nyt avoinna oleviin tehtäviimme alempaa tältä sivulta!

Avoimet työpaikat

Toivomme sinulta aiempaa työkokemusta työstä, joustavuutta, oma-aloitteellista otetta työhön, myyntihenkisyyttä sekä halua oppia uutta ja jakaa osaamistasi kanssamme. Asiakkaan viihtyminen sekä huolenpito on Sinulle sydämenasia.

Hae:
Asiakaspalvelija joulusesonkiin
Siistijä ja pakkaaja joulusesonkiin

 

Arvostamme, jos olet useamman tehtävän taitaja, näin työnkuvasikin on monipuolinen ja vaihteleva. 

Lähetä hakemuksesi pian, palkkaamme tekijät heti oikean henkilön löydyttyä.

Työskentele ainutlaatuisessa ympäristössä

Tertin kartanolla on pitkät perinteet ainutlaatuisena matkailukohteena Etelä-Savossa. Tertin tilan upeat maalaismaisemat, ainutlaatuinen hyötypuutarha, luomumetsä ja historialliset rakennukset sykäyttävät kertatoisensa jälkeen. Olemme perheomisteinen yritys.

Monipuoliset työtehtävät odottavat

Tarjoamme monipuolisia työtehtäviä asiakaspalvelurooleista aina esimies- ja vuorojohtajan tehtäviin yhdessä Mikkelin alueen inspiroivista työympäristöistä. Meillä pääset kehittymään ja kehittämään sekä jokainen päivä on ainutlaatuisen erilainen.

Parhaat työkaverit

Meillä Tertissä työkaverit tekevät aina päivästä parhaan mahdollisen! Onnistutaan yhdessä ja tuetaan toisiamme. Yhteinen kiinnostus ravintola- ja matkailualaan sekä sen mukanaan tuomat haasteet ja mahdollisuudet pitävät työyhteisömme tiiviinä. Täältä voit löytää monta elinikäistä ystävää!

Ota yhteyttä