Majoituspaketit

Vietä unelmien syysyö Tertin kartanohotellissa!

Antaudu hemmottelulle ja tule yksin, kaksin tai yhdessä unelmiesi staycationille Tertin kartanon hotelliin.
Tertin majoitus -elämyksissä on valittavana jokaiselle nautiskelijalle jotakin.
Yhdistä rentouttava yöpyminen sinulle sopivaan elämykseen ja vietä unelmien yö luonnon helmassa.

Pellavalakanoissa on lupa rentoutua ja haaveilla suuria!

PERHE ON PARAS

Perhe on paras! -majoituskokonaisuus tarjoaa juuri sinun perheelle mahdollisuuden unohtumattomaan lomaan ainutlaatuisessa kartanohotellissa. Majoituskokonaisuus sopii 8-12 hengen ryhmille, jotka haluavat nauttia kokonaisvaltaisen loman ainutlaatuisessa miljöössä, luonnon rauhassa. Majoituskokonaisuuteen kuuluu majoitus kartanon aittahotellissa, tervetulojuomat, talon historia, illallinen palkitussa kartanoravintolassa sekä runsas hyvänolon aamiainen. Majoituksen aikana pääsette nauttimaan ainutlaatuisesta miljööstä sekä muista palveluistamme. Suunnittelemme seurueellenne mielellämme myös muuta tekemistä Mikkelin seudulla, kuten eväskorin mukaan päivärekellä Neitvuorelle tai Astuvansalmen kalliomaalauksille. Majoituskokonaisuus sopii myös erinomaisesti työporukan virkistyspäivään tai ystäväporukalle.

Pyydä tarjous tertti@tertinkartano.fi tai 015176012.

JOULUN TAIKAA

Sisältäen yöpymisen kahden hengen huoneessa, tervetulojuomana glögin, illallisen kartanon kuuluisasta joulupöydästä ja hyvän olon aamiaisen. Paketti saatavilla 27.11.-23.12.2020.

Hinta alk. 2 hh / vrk

227,00

HYVÄN OLON MAJOITUSPAKETTI

Sisältäen yöpymisen kahden hengen saunallisessa huoneessa, tervetulomaljana kuohuviinin (saatavana alkoholiton vaihtoehto), niskahartiahieronnan 2x 30min hotellihuoneessa, iltapalamenun toimitettuna huoneeseen ja hyvänolon aamiaisen. Iltapalamenu: Lohisalaattia ja sinappikastiketta, Lihamestarin salaattia ja yrttikastikettetta, Kartanon suolaistapiirasta, Hanhenmaksamousseleipäset, Savujuustoleipäset, Tertin näkkileipää ja omenacalvadoshyytelöä, Suklaakakkua ja vaniljakermaa

Hinta alk. 2 hh / vrk

318,00

KAHDEN KESKEN

Sisältäen yöpymisen kahden hengen saunallisessa huoneessa (n. 40m2), tervetulomaljana Tertin ruusukuohun (saatavana alkoholiton vaihtoehto), iltapalamenun toimitettuna huoneeseen ja runsaan aamiaisen.

Hinta alk. 2 hh / vrk

199,00

KESÄYÖ KARTANOHOTELLISSA

Sisältäen yöpymisen kahden hengen huoneessa, ruokailun kartanoravintolassa ja hyvän olon aamiaisen. Vierailun kruunaa haaveilu puutarhan pilvienkatselupenkeillä, kurkistus salaiseen muuripuutarhaan ja rentoutuminen omalla puutarhaparvekkeella viljapellon sylissä.

Hinta alk. 2 hh / vrk

289,00

HEVOSVAELLUSPAKETTI

Sisältäen yöpymisen saunallisessa kahden hengen huoneessa, tervetulojuoman, kahden tunnin islanninhevosvaelluksen lähitallilla (2km päästä Tertistä), iltapalamenun huoneessa ja runsaan aamiaisen. Iltapalamenu: Lohisalaattia ja sinappikastiketta, Kartanon rieskasia ja munavoita, Kippis & kulaus vitamiinishotti, Juuressalaattia ja tryffelimajoneesia, Riistarilletteä ja katajanmarjahyytelöä, Suklaakakkua ja käsintehtyjä karamelleja

Hinta alk. 2 hh / vrk

340,00

Tilaa Tertin kartanon kuulumiset

Tertin kartano palvelee ympärivuoden. Tilaa tästä Tertin kuulumiset ja saat viimeisimmät uutiset ja edut suoraan sähköpostiisi. Voit koska tahansa lopettaa uutiskirjeen tilauksen kirjeen lopussa olevasta linkistä.