Majoituspaketit

Vietä unelmien kesäyö Tertin kartanohotellissa!

Antaudu hemmottelulle ja tule yksin, kaksin tai yhdessä unelmiesi staycationille Tertin kartanon hotelliin. Tertin majoitus -elämyksissä on valittavana jokaiselle nautiskelijalle jotakin. Yhdistä rentouttava yöpyminen sinulle sopivaan elämykseen ja vietä unelmien kesäyö luonnon helmassa.

Pellavalakanoissa on lupa rentoutua ja haaveilla suuria!

KESÄYÖ KARTANOHOTELLISSA

Sisältäen yöpymisen kahden hengen  huoneessa, ruokailun kartanoravintolassa ja hyvän olon aamiaisen. Vierailun kruunaa haaveilu puutarhan pilvienkatselupenkeillä, kurkistus salaiseen muuripuutarhaan ja rentoutuminen omalla puutarhaparvekkeella viljapellon sylissä.

Paketti saatavilla 27.6.-8.8.2020.  Hinta 289€/2hh/vrk.

HYVÄN OLON MAJOITUSPAKETTI

Sisältäen yöpymisen kahden hengen saunallisessa huoneessa, tervetulomaljana kuohuviinin (saatavana alkoholiton vaihtoehto),  niskahartiahieronnan 2x 30min hotellihuoneessa, iltapalamenun toimitettuna huoneeseen ja hyvänolon aamiaisen.

Iltapalamenu:
Lohisalaattia ja sinappikastiketta, Lihamestarin salaattia ja yrttikastikettetta, Kartanon suolaistapiirasta, Hanhenmaksamousseleipäset, Savujuustoleipäset, Tertin näkkileipää ja omenacalvadoshyytelöä, Suklaakakkua ja vaniljakermaa

Paketin hinta alkaen 318€/vrk/2hh huoneessa.
Paketti voimassa toistaiseksi varaustilanteen salliessa (ei ajalla 27.6.-8.8.20 ja 27.11.-23.12.20).


KAHDEN KESKEN

Sisältäen yöpymisen kahden hengen saunallisessa huoneessa (n. 40m2), tervetulomaljana Tertin ruusukuohun (saatavana alkoholiton vaihtoehto), iltapalamenun toimitettuna huoneeseen ja runsaan aamiaisen.

Paketin hinta 199€/vrk/2hh huoneessa.
Majoituspaketti varattavissa varaustilanteen salliessa (ei ajalla 27.6.-8.8.20 ja 27.11.-23.12.20).

Osta Kahden kesken -majoituslahjakortti tästä 
tai tiedustele majoitusta tertti@tertinkartano.fi

KULTTUURIN YSTÄVÄLLE

Kesän 2020 Elämyksiä kaikille aisteille ja Kulttuurin ystävälle -majoituskokonaisuudet yhteistyössä Taidekeskus Salmelan kanssa.

Lue lisää majoituskokonaisuuksista täältä. 

HEVOSVAELLUSPAKETTI

Sisältäen yöpymisen saunallisessa kahden hengen  huoneessa, tervetulojuoman, kahden tunnin islanninhevosvaelluksen lähitallilla (2km päästä Tertistä), iltapalamenun huoneessa ja runsaan aamiaisen.

Iltapalamenu:
Lohisalaattia ja sinappikastiketta, Kartanon rieskasia ja munavoita, Kippis & kulaus vitamiinishotti, Juuressalaattia ja tryffelimajoneesia, Riistarilletteä ja katajanmarjahyytelöä, Suklaakakkua ja käsintehtyjä karamelleja

Paketin hinta 340€/vrk/2hh. Tarjous voimassa toistaiseksi varaustilanteen salliessa.

Osta Hevosvaelluspaketti -majoituslahjakortti tästä 
tai tiedustele majoitusta tertti@tertinkartano.fi

JOULUN TAIKAA

Sisältäen yöpymisen kahden hengen  huoneessa, tervetulojuomana glögin, illallisen kartanon kuuluisasta joulupöydästä ja hyvän olon aamiaisen. Paketti saatavilla 27.11.-23.12.2020. Hinta ma-to 217€/2hh/vrk.

Lisätietoja hotellihuoneistamme täältä.