RAVINTOLA

Ravintola Mikkeli – Tertin kartanoravintola

Tertin kartanoravintola Mikkelissä tarjoaa aitoja ja innovatiivisia makuelämyksiä, sekä aidosti puhdasta lähiruokaa Suomesta. Tertin Kartanon palkitussa ravintolassa koet kotimaisen keittiön laadukkaimmat maut aina maalta, metsästä ja järveltä. Ravintolamme on avoinna tilauksesta sekä ennalta mainittuina aikoina. Tervetuloa Tertin ainutlaatuiseen kartanoravintolaan!

Varaa pöytä ravintolaan ennakkoon ja hyppää makumatkalle

Toivotamme sinut tervetulleeksi Tertin ravintolaan nauttimaan paikallisen ruokakulttuurin parhaimmista antimista vuoden ympäri. Huomaathan, että kartanoravintola Mikkelissä on auki erikseen mainittujen päivämäärien ohella ennakkovarauksesta.

Ota yhteyttä tänään ja varaa pöytäsi. Nähdään Tertissä!

Vaaleanpunainen kartanoravintola palvelee vieraita kesä- ja joulusesongilla päivittäin, pyhinä ja aukiolokalenterin mukaan.

Varaa pöytä

  Varauspyyntö on voimassa vasta kun se on vahvistettu sähköpostitse tai puhelimitse. Viikonloppuna tehdyissä tai samaa päivää koskevissa varauksissa olethan yhteydessä meihin puhelimitse (015) 176 012.

  Mikäli seurueessanne on erityisruokavalioita tai allergioita, pieniä lapsia joille on tarpeen varata syöttötuoli, tai liikuntarajoitteisia, kerrottehan meille näistä jo mahdollisuuksien mukaan varausvaiheessa. Näin pystymme ottamaan tarpeenne huomioon jo ennakkoon.

  Myyntipalvelumme on avoinna ma-pe 9-17.

  Idyllinen ravintola Mikkelissä    

  Tertin kartanoravintola on ainutkertainen ja mukaansatempaava yllätysten satumaa, joka on suunnattu nautiskelijoille ja kulinaristeille. Ravintola sijaitsee vain 7 kilometrin päässä Mikkelin keskustasta, erinomaisten kulkuyhteyksien varrella, satumaisen kartanomiljöön keskiössä.  Kartanomme yhteydessä sijaitseva ravintola on saanut tunnustusta myös Suomen 50 parasta ravintolaa listauksessa. Käyttämämme tuoreet raaka-aineet ovat kotoisin omista yrtti- ja puutarhoista sekä tietysti muilta lähialueen tuottajilta, joiden kanssa teemme tiiviisti yhteistyötä. Panostamme ravintolassa jokaiseen annokseen ja makuelämykset kruunaa kartanon idyllinen miljöö.

  Eteläisen Savon eettistä makumaailmaa, puhtaita raaka-aineita ja aitoja makuja

  Ravintolamme makumaailma viestii kokonaisuudessaan Etelä-Savon ja lähialueiden monimuotoista luontoa. Lähiruoka- ja luomu ovat kaikessa tekemisessämme avainasemassa. Tuo sinä vieraat, anna meidän huolehtia muusta. Tarjoamme ensiluokkaisen kulinaristisen elämyksen lisäksi sinulle ja vieraillesi tunnelmallisen kartano miljöön Mikkelissä, Etelä-Savon sydämessä, jossa lämpimän rento tunnelma ja vieraanvaraisuus ovat avainasemassa.

  Tertin Kartanon vaaleanpunainen päärakennus toimii kulinaristien kestihovina, jossa eri aikakaudet sekoittuvat ja tunnelma vaihtuu huoneesta toiseen. Sukella lähes loputtomalta tuntuvaan maailmaan ja löydä oma lempihuoneesi. Päärakennuksen interiööri koostuu vanhoista venäläisistä huonekaluista.

  Ravintolamme hyödyntää mahdollisimman pitkälle Tertin kartanon omia ja Mikkelin seudulla lähituotettuja tuotteita. Kartanon isoon kellariin säilötään sadonkorjuun maut talteen ja näitä hyödynnämme pitkin vuotta. Kestävyys ja eettisyys kuuluvat perusarvoihimme. Tertin kartanoravintola on elämys kaikille mittareilla.

  Ravintolamme on avoinna seuraavina ajankohtina sekä ennakkovarauksesta. Kahvilamme palvelee puolestaan vieraita ympäri vuoden joka päivä ma-su 10-18.00.


  Tertin kartanoravintola juhla- tai kokouskäyttöön   

  Tule kokemaan ainutlaatuinen ravintolaelämys ja ihastu. Meillä Tertin Kartanossa järjestyy kätevästi ja ikimuistoisesti myös perheen merkkipäivät aina häistä syntymäpäiviin ja valmistujaisiin. Tertin Kartanon ainutkertainen miljöö tarjoaa myös ikimuistoiset kokous- ja juhlatilat Mikkelin kupeessa. Helsingistä matkaa Terttiin on vain kaksi ja puoli tuntia.

  Tiesitkö, että Tertissä voit myös majoittua farmityyliin aidossa Kartanohotellissa?
  Tule viettämään romanttinen viikonloppuloma Mikkeliin tai aistimaan aitoa kartanotunnelmaa ja rentoutumaan. Tertin kartanon pihapiirissä riittää tekemistä ja nähtävää ympäri vuoden. Löydä myös lisäinspiraatiota blogistamme. 

  Tutustu majoitushuoneisiimme tästä