Ravintola

Koe Tertin ainutlaatuinen kartanoravintola

Tertin kartanoravintola tarjoaa aitoja ja innovatiivisia makuelämyksiä, sekä aidosti puhdasta lähiruokaa Suomesta. Tertin Kartanon palkitussa ravintolassa koet kotimaisen keittiön laadukkaimmat maut aina maalta, metsästä ja järveltä.

Varaa pöytä ennakkoon ja hyppää makumatkalle

Toivotamme sinut tervetulleeksi Terttiin nauttimaan paikallisen ruokakulttuurin parhaimmista antimista vuoden ympäri. Huomaathan, että kartanoravintola Mikkelissä on auki erikseen mainittujen päivämäärien ohella ennakkovarauksesta.

Ota yhteyttä tänään ja varaa pöytäsi. Nähdään Tertissä!

Tertin kartanoravintola Mikkelissä    

Tertin kartanoravintola on ainutkertainen ja mukaansatempaava yllätysten satumaa, joka on suunnattu nautiskelijoille ja kulinaristeille. Ravintola sijaitsee vain 7 kilometrin päässä Mikkelin keskustasta, erinomaisten kulkuyhteyksien varrella, satumaisen kartanomiljöön keskiössä.  Kartanomme yhteydessä sijaitseva ravintola on saanut tunnustusta myös Suomen 50 parasta ravintolaa listauksessa. Käyttämämme raaka-aineet ovat kotoisin omista yrtti- ja puutarhoista sekä tietysti muilta lähialueen tuottajilta, joiden kanssa teemme tiiviisti yhteistyötä.

Eteläisen Savon eettistä makumaailmaa, puhtaita raaka-aineita ja aitoja makuja

Ravintolamme makumaailma viestii kokonaisuudessaan Etelä-Savon ja lähialueiden monimuotoista luontoa. Lähiruoka- ja luomu ovat kaikessa tekemisessämme avainasemassa. Tuo sinä vieraat, anna meidän huolehtia muusta. Tarjoamme ensiluokkaisen kulinaristisen elämyksen lisäksi sinulle ja vieraillesi tunnelmallisen kartano miljöön Etelä-Savon sydämessä, jossa lämpimän rento tunnelma ja vieraanvaraisuus ovat avainasemassa.

Tertin Kartanon vaaleanpunainen päärakennus toimii kulinaristien kestihovina, jossa eri aikakaudet sekoittuvat ja tunnelma vaihtuu huoneesta toiseen. Sukella lähes loputtomalta tuntuvaan maailmaan ja löydä oma lempihuoneesi. Päärakennuksen interiööri koostuu vanhoista venäläisistä huonekaluista. Ravintolamme on avoinna seuraavina ajankohtina ja milloin vaan ennakkovarauksesta. Kahvilamme palvelee puolestaan vieraita ympäri vuoden joka päivä ma-su 10-18.00.

Ravintolamme hyödyntää mahdollisimman pitkälle Tertin kartanon omia ja lähituotettuja tuotteita. Kartanon isoon kellariin säilötään sadonkorjuun maut talteen ja näitä hyödynnämme pitkin vuotta. Kestävyys ja eettisyys kuuluvat perusarvoihimme. Tertin kartanoravintola on elämys kaikille mittareilla.


Tertin kartanoravintola juhla- tai kokouskäyttöön   

Tule kokemaan ainutlaatuinen ravintolaelämys ja ihastu. Meillä Tertin Kartanossa järjestyy kätevästi ja ikimuistoisesti myös perheen merkkipäivät aina häistä syntymäpäiviin ja valmistujaisiin. Tertin Kartanon ainutkertainen miljöö tarjoaa myös ikimuistoiset kokous- ja juhlatilat Mikkelin kupeessa. Helsingistä matkaa Terttiin on vain kaksi ja puoli tuntia.

Tiesitkö, että Tertissä voit myös majoittua farmityyliin aidossa Kartanohotellissa? Tule viettämään romanttinen viikonloppuloma Suomessa tai aistimaan aitoa kartanotunnelmaa muuten vaan. Tertin kartanon pihapiirissä riittää tekemistä ja nähtävää ympäri vuoden. Löydä myös lisäinspiraatiota blogistamme.