KARTANORAVINTOLA

” Vaaleanpunaisen päärakennuksen juhlavissa kammareissa on naurettu, ja nautittu kartanon aidoista mauista jo yli 40 vuotta “

Kartanoravintola palvelee vieraita kesä- ja joulusesongilla päivittäin, sekä vuoden ympäri pyhinä ja aukiolokalenterin mukaan. Järjestämme mielellämme myös yksityistilaisuuksia juuri Teille sopivassa ajankohdassa.

 KARTANORAVINTOLA
KUOPIONTIE 68, MIKKELI
[email protected] – +358 (0)15 176 012

AVOINNA
Katso aukioloajat täältä

Ravintola Mikkeli – Tertin kartanoravintola

Tertin kartanoravintola Mikkelissä tarjoaa aitoja ja innovatiivisia makuelämyksiä, sekä aidosti puhdasta lähiruokaa Suomesta. Tertin Kartanon palkitussa ravintolassa koet kotimaisen keittiön laadukkaimmat maut aina maalta, metsästä ja järveltä. Ravintolamme on avoinna päivittäin kesällä, joulun alla, pyhinä sekä varauskalenterin mukaan. Järjestämme myös yksityistilaisuuksia juuri Teille sopivina ajankohtina. Tervetuloa Tertin ainutlaatuiseen kartanoravintolaan!

Idyllinen ravintola Mikkelissä    

Tertin kartanoravintola on ainutkertainen ja mukaansatempaava yllätysten satumaa, joka on suunnattu nautiskelijoille ja kulinaristeille. Ravintola sijaitsee vain 7 kilometrin päässä Mikkelin keskustasta, erinomaisten kulkuyhteyksien varrella, satumaisen kartanomiljöön keskiössä.  Kartanomme yhteydessä sijaitseva ravintola on saanut tunnustusta myös Suomen 50 parasta ravintolaa listauksessa. Käyttämämme tuoreet raaka-aineet ovat kotoisin omista yrtti- ja puutarhoista sekä tietysti muilta lähialueen tuottajilta, joiden kanssa teemme tiiviisti yhteistyötä. Panostamme ravintolassa jokaiseen annokseen ja makuelämykset kruunaa kartanon idyllinen miljöö.

Eteläisen Savon eettistä makumaailmaa, puhtaita raaka-aineita ja aitoja makuja

Ravintolamme makumaailma viestii kokonaisuudessaan Etelä-Savon ja lähialueiden monimuotoista luontoa. Lähiruoka- ja luomu ovat kaikessa tekemisessämme avainasemassa. Tuo sinä vieraat, anna meidän huolehtia muusta. Tarjoamme ensiluokkaisen kulinaristisen elämyksen lisäksi sinulle ja vieraillesi tunnelmallisen kartano miljöön Mikkelissä, Etelä-Savon sydämessä, jossa lämpimän rento tunnelma ja vieraanvaraisuus ovat avainasemassa.

Tertin kartanoravintola juhla- tai kokouskäyttöön   

Tule kokemaan ainutlaatuinen ravintolaelämys ja ihastu. Meillä Tertin Kartanossa järjestyy kätevästi ja ikimuistoisesti myös perheen merkkipäivät aina häistä syntymäpäiviin ja valmistujaisiin. Tertin Kartanon ainutkertainen miljöö tarjoaa myös ikimuistoiset kokous- ja juhlatilat Mikkelin kupeessa. Helsingistä matkaa Terttiin on vain kaksi ja puoli tuntia.

Tertissä tapahtuu ympäri vuoden

Ravintolamme palvelee vieraitaan ympäri vuoden hyödyntäen mahdollisimman pitkälle Tertin kartanon omia ja Mikkelin seudulla lähituotettuja tuotteita. Kartanon isoon kellariin säilötään sadonkorjuun maut talteen ja näitä hyödynnämme pitkin vuotta. Kestävyys ja eettisyys kuuluvat perusarvoihimme. Tertin kartanoravintola on elämys kaikilla mittareilla.

Ravintolamme on avoinna seuraavina ajankohtina juhlapyhinä, tapahtumissa, sekä ennakkovarauksesta. Kahvilamme palvelee puolestaan vieraita ympäri vuoden joka päivä ma-su 10–18.00.

Kartanon maut myös kotonasi

Valmista Tertin kartanon herkkuja myös kotonasi. Löydät Tertin rakastetuimmat herkut verkkokaupastamme sekä herkkupuodista. Kokkaa maukas uuniohrapuuro, aromaattinen Vorshmack tai rapeat Savumuikkusuupalat kotonasi. Keittiömestarin ohjeilla ja Tertin resepteillä onnistut varmasti.

OSTA LAHJAKSI TERTIN KARTANON RAVINTOLALAHJAKORTTI