Kokous Tertin kartanossa

” Tertissä ideoilla on lupa versoa “

Tertin kartano tarjoaa upeat kokous-, tapahtuma- ja juhlatilat sekä kokonaisvaltaiset palvelut ikimuistoisten tilaisuuksien järjestämiseen. Tilan ainutlaatuinen ja historiallinen miljöö sekä ainulaatuiset kokoustarjoilut takaavat onnistuneen tilaisuuden. Idylliset tilat luovat upeat puitteet myös yksityisten juhlien ja tilaisuuksien järjestämiseen.

Tertin kartanossa järjestät kokouksen tai juhlatilaisuuden aina 2 hengen tapaamisesta 100 hengen kohtaamiseen. Kokoustilamme ovat pääsääntöisesti vanhassa kartanorakennuksessa. Kartanon kammarit sopivat hyvin 2-50 hengen kokouksiin.

Voit valita juuri Teille sopivan kokouspaketin alla olevista vaihtoehdoista, tai olethan yhteydessä, niin suunnitellaan unelmienne kokous juuri Teidän tarpeisiinne.

KARTANON AAMIAISKOKOUS

Tarjoamme tilavuokran klo 8–12.00 yli 15 henkilön seurueille! Hintaan sisältyy hyvänolon aamiainen klo 8–9.00. Kokoustilassa käytettävissänne videotykki ja fläppitaulu. Hinta voimassa toistaiseksi varaustilanteen salliessa.

Hinnat alk.

35 €/hlö

KARTANON PÄIVÄKOKOUS

Tarjoamme tilavuokran klo 9–16.00 yli 15 henkilön seurueille! Hintaan sisältyy aamukahvit ja suolainen kahvileipä, kartanon kahvilan lounaspöytä ja iltapäiväkahvit. Kokoustilassa käytettävissänne videotykki ja valkokangas. Hinta voimassa toistaiseksi varaustilanteen salliessa.

Hinnat alk.

39,90 €/hlö

”PÄIVÄ KARTANOLLA” OHJELMALLINEN KOKOUSPÄIVÄ

Tarjoamme tilavuokran klo 9–16.00 yli 20 henkilön seurueille! Hintaan sisältyy aamukahvit ja talon herkkuleivät kartanolla, kartanokierros 30 min, lounas kartanon sesongin pitopöydästä, iltapäivän kakkukahvit. Kokoustilassa käytettävissänne videotykki ja fläppitaulu. Hinta voimassa toistaiseksi varaustilanteen salliessa.

Hinnat alk.

86 €/hlö

KOKOUS YHDEN YÖN MAJOITUKSELLA

Hinta 6–12 henkilön seurueille. Sisältäen aamukahvit kera suolaisen kahvileivän, kokoustilan tilavuokran, päivän lounaan kahvilan lounaspöydästä, majoituksen 2hh, kartanon esittelykierroksen, kolmen ruokalajin illallisen ja aamiaisen. Kokoustilassa käytettävissänne videotykki ja fläppitaulu. Hinta voimassa toistaiseksi varaustilanteen salliessa (kesä- ja joulusesonki saattavat vaikuttaa hinnoitteluun).

Hinnat alk.

169 €/hlö

KOKOUS KARTANON ILLALLISEN YHTEYDESSÄ

Hinta 8-20 henkilön seurueille. Sisältää tilavuokran 3h ja kartanon sesongin menun. Kokoustilassa käytettävissänne videotykki ja valkokangas. Hinta voimassa toistaiseksi varaustilanteen salliessa.

Hinnat alk.

89 €/hlö

VIRKISTYSOHJELMAA KOKOUSPÄIVÄÄN

Illallinen kartanoravintolassa kokouspäivän jälkeen kolmen ruokalajin menu alk. 59 €/hlö.
Majoitus kartanohotellissa kokouspäivän jälkeen. Hinta yhdelle hengelle sis. aamaiasen alk. 89 €/hlö. Huom. hinnat muuttuvat sesongin mukaan.
Kartanon esittely
ja lasillinen kuohuviiniä tai marjamehua 10,50 € (Minimiveloitus 50 €/seurue) Kesto n. 30min.
Kesäaikaan puutarhakierros kartanon väen opastuksella 8 €/hlö (Minimiveloitus 50 €/seurue) Kesto n. 45min.
Vanhojen esineiden leikkimielinen tunnistuskilpailu 150 €/seurue sisältäen kartanon tuotepalkinnon voittajalle. Kesto n. 45min.
Metsäretki kartanon luomumetsään. Retkellä tutustutaan metsään ja metsän antimiin vuodenajan mukaan. Hinta 200 €/h.
Sointukylpy. Rentoutushetki perustuen äänimaljojen aikaansaamaan harmoniseen sointumaailmaan. Hinta 150 €/30min.
Metsäsienisuolan valmistus ja sienitietoa 1 h. 200 €/seurue+4 €/hlö tarvikemaksu.

(Pidätämme oikeuden muutoksiin).

Varaa kokous tai pyydä tarjous

    Varauspyyntö on voimassa vasta kun se on vahvistettu sähköpostitse tai puhelimitse. Viikonloppuna tehdyissä tai samaa päivää koskevissa varauksissa olethan yhteydessä meihin puhelimitse (015) 176 012.

    Mikäli seurueessanne on erityisruokavalioita tai allergioita, pieniä lapsia joille on tarpeen varata syöttötuoli, tai liikuntarajoitteisia, kerrottehan meille näistä jo mahdollisuuksien mukaan varausvaiheessa. Näin pystymme ottamaan tarpeenne huomioon jo ennakkoon.

    Myyntipalvelumme on avoinna ma-pe 9-17.

    Lahjavinkit kokousvieraille