Kokous Tertin kartanossa

” Tertissä ideoilla on lupa versoa “

Tertin kartano tarjoaa upeat kokous-, tapahtuma- ja juhlatilat sekä kokonaisvaltaiset palvelut ikimuistoisten tilaisuuksien järjestämiseen. Tilan ainutlaatuinen ja historiallinen miljöö sekä ainulaatuiset kokoustarjoilut takaavat onnistuneen tilaisuuden. Idylliset tilat luovat upeat puitteet myös yksityisten juhlien ja tilaisuuksien järjestämiseen.

Tertin kartanossa järjestät kokouksen tai juhlatilaisuuden aina 2 hengen tapaamisesta 100 hengen kohtaamiseen. Kokoustilamme ovat pääsääntöisesti vanhassa kartanorakennuksessa. Kartanon kammarit sopivat hyvin 2-50 hengen kokouksiin.

Voit valita juuri Teille sopivan kokouspaketin alla olevista vaihtoehdoista, tai olethan yhteydessä, niin suunnitellaan unelmienne kokous juuri Teidän tarpeisiinne.

AAMIAISKOKOUS TERTIN KARTANOSSA

Tarjoamme tilavuokran klo 8–12.00 yli 15 henkilön seurueille! Hintaan sisältyy hyvänolon aamiainen klo 8–9.00. Kokoustilassa käytettävissänne videotykki ja fläppitaulu. Kokoustila kartanoravintolassa tai puutarhakahvilan lasihuoneessa. Hinta voimassa toistaiseksi varaustilanteen salliessa.

Hinnat alk.

39,90 €/hlö

PÄIVÄKOKOUS TERTIN KARTANOSSA

Tarjoamme tilavuokran klo 9–16.00 yli 15 henkilön seurueille! Hintaan sisältyy aamukahvit ja suolainen kahvileipä, kartanon kahvilan lounaspöytä ja iltapäiväkahvit. Kokoustilassa käytettävissänne videotykki ja valkokangas. Kokoustila kartanoravintolassa tai puutarhakahvilan lasihuoneessa. Hinta voimassa toistaiseksi varaustilanteen salliessa.

Hinnat alk.

46,90 €/hlö

PÄIVÄ KARTANONON TUNNELMAA -KOKOUSPÄIVÄ

Tarjoamme tilavuokran klo 9–16.00 yli 25 henkilön seurueille! Hintaan sisältyy aamukahvit ja talon herkkuleivät kartanolla, lounas kartanon sesongin juhlapöydästä, iltapäivän kakkukahvit. Kokoustilassa käytettävissänne videotykki ja fläppitaulu. Hinta voimassa toistaiseksi varaustilanteen salliessa.

Hinnat alk.

86 €/hlö

KOKOUS YHDEN YÖN MAJOITUKSELLA

Hinta 6–12 henkilön seurueille. Sisältäen aamukahvit kera suolaisen kahvileivän, kokoustilan tilavuokran, päivän lounaan kahvilan lounaspöydästä, majoituksen 2hh, kartanon esittelykierroksen, kolmen ruokalajin illallisen ja aamiaisen. Kokoustilassa käytettävissänne videotykki ja fläppitaulu. Hinta voimassa toistaiseksi varaustilanteen salliessa (kesä- ja joulusesonki saattavat vaikuttaa hinnoitteluun).

Hinnat alk.

199 €/hlö

KOKOUS KARTANON ILLALLISEN YHTEYDESSÄ

Hinta 8-20 henkilön seurueille. Sisältää tilavuokran 2h ja kokouksen päätteeksi kartanon sesongin illallismenun. Kokoustilassa käytettävissänne videotykki ja valkokangas. Hinta voimassa toistaiseksi varaustilanteen salliessa.

Hinnat alk.

99 €/hlö

VIRKISTYSOHJELMAA KOKOUSPÄIVÄÄN

Kaipaatteko kokouspäivään yhteistä tekemistä ja aktiviteetteja. Tutustu tarjontaamme täältä.

Varaa kokous tai pyydä tarjous

    Varauspyyntö on voimassa vasta kun se on vahvistettu sähköpostitse tai puhelimitse. Viikonloppuna tehdyissä tai samaa päivää koskevissa varauksissa olethan yhteydessä meihin puhelimitse (015) 176 012.

    Mikäli seurueessanne on erityisruokavalioita tai allergioita, pieniä lapsia joille on tarpeen varata syöttötuoli, tai liikuntarajoitteisia, kerrottehan meille näistä jo mahdollisuuksien mukaan varausvaiheessa. Näin pystymme ottamaan tarpeenne huomioon jo ennakkoon.

    Myyntipalvelumme on avoinna ma-pe 9-17.