Kartanohotelli

” Punainen aittarivistö kätkee sisälleen ainutlaatuisen tunnelman ja palan kartanohistoriaa “

Tule nauttimaan aidosta kartanolomasta, joka on suunniteltu nautiskelijoille. Kuusi viihtyisää ja uniikkia hotellihuonettamme palvelevat Teitä ympäri vuoden.

Tertin idyllinen kartanohotelli – Koe kartanoloma Suomessa parhaimmillaan

Tule nauttimaan aidosta kartanolomasta, joka on suunniteltu nautiskelijoille. Kuusi viihtyisää ja uniikkia hotellihuonettamme palvelevat Teitä ympäri vuoden.

Moderni hotelli lumoavassa kartanomiljöössä

Tunnelmallisissa hotellihuoneissa on viihtyisä makuuhuone, wc- ja suiku sekä eteinen. Huoneiden parvekkeella nautit kauniista puutarhamaisemasta. Hotellihuoneet ovat persoonallisesti sisustuttuja, yhdistellen modernia sisustusta vanhan puuaitan tunnelmaan.

Tertin Kartano on ainutlaatuinen majoitusvaihtoehto Mikkelissä 

Tertin kartano sijaitsee vain 7 kilometrin päässä Mikkelin keskustasta. Yhdistä kaupunkiloma Mikkelissä ainutkertaiseen kartanolomaan Suomessa. Mikkeli tarjoaa monipuolista tapahtumatarjontaa ympäri vuoden ja mikäli etsit viihtyisää hotellia näppärän matkan päästä kaupungin ytimestä, Tertin kartano on sinulle täydellinen vaihtoehto. 

Huonehintaan sisältyy aina monipuolinen aamiainen tai aamiaispakkaus aikaisille lähtijöille. Aamiainen koostuu tietysti Tertin Kartanon uniikin pihapiiriin ja sen lähialueiden tuottajien luomu- ja lähiruokatarjonnan puhtaimmista antimista. Huonehintaan sisältyy lisäksi vapaa pääsy kartanon taianomaisiin puutarhoihin. Tertin palkittu kartanoravintola, kahvila- ja puoti, sekä monipuoliset aktiviteetit takaavat nautiskelijalle unohtumattoman elämyksen Saimaan sydämessä.  

Elämykset odottavat Tertissä

Kävelyretki puutarhaan, tutustuminen kartanon pihapiiriin sekä Tertin ruokakulttuuriin tai polkupyöräretki lähiympäristöön virkistävät irtiottoa mukavasti. Käytössäsi on myös oma ranta ja soutuvene. Ainutlaatuisessa ja seesteisessä ympäristössä lyhytkin vierailu tuntuu kunnon lomalta.

Elämyksiä kaikille aisteille

Vietä romanttinen viikonloppu kahden, herkuttele ystävän kanssa tai juhli merkkipäivää perheen parissa. Olemme valmistaneet elämyskokonaisuuksia juuri Teidän tärkeää päivää varten.

Levolliset unet odottavat Tertin kartanossa 

Kartanohotellin pehmeissä pellavalakanoissa on lupa rentoutua ja suunnitella suuria.

Lemmikkilisä 35 €

Ilmainen pysäköinti

Sisältää aamiaisen

Ilmainen Wifi

Sähköauton lataus

Uimaranta lähellä