Kahvila & herkkupuoti

Koe ikoninen sesonki lähiruoka lounas- ja brunssi Mikkelissä, sekä löydä samalla ihanimmat lahjatavarat, sisustustuotteet ja luomuherkut itselle tai ystävälle

Tervetuloa nauttimaan ja tutkimaan Tertin tunnelmalliseen kahvilaan- & puotiin!

Tertin Kartanon pihapiirissä, aivan Mikkelin kupeessa pääset nauttimaan satumaisesta luomu- ja lähiruoka brunssista kartanotunnelman keskiössä. Brunssissa on hyödynnetty luovasti ruokakalenterin parhaita sesonkituotteita. Tarjoamme 30 paikkaisessa valoisassa ja idyllisessä puotikahvilassamme kotitekoisia kahvileipiä ja kunkin sesongin maistuvimpia herkkuja. 

Löydä uniikit ruoka- ja sisustustuotteet Tertin puodista

Herkullisen lähiruoka brunssin jälkeen sinulla on mahdollisuus sukeltaa Tertin Kartanon omaan puotiin, (Kesäaikaan puoti laajenee tunnelmalliseen kivitalliin). Kartanon tunnelmallisessa puodissa on myynnissä lähituotettuja ruokatuotteita, sekä tarkasti valikoituja sisustustuotteita meiltä ja maailmalta. Monet ruokatuotteistamme on valmistettu Tertin omista raaka-aineista perinteisellä Tertin reseptiikalla. Tule ihastumaan ja löydä täältä parhaimmat lahjaideat itselle tai ystävälle. Löydät Tertin parhaat ruoka- ja sisustustuotteet myös verkkokaupastamme, josta voit tilata suosikkisi kätevästi suoraan kotiovelle. 

Meiltä vaikuttavat liikelahjat valmiiksi paketoituna 

Puodistamme löydät myös tilanteeseen kuin tilanteeseen sopivat liikelahjat ja yllätykset eri tilanteita varten. Tuotteissamme yhdistyy eettisyys, esteettisyys, sekä laatu. Paketoimme pienet ja suuret liikelahjat toiveittenne mukaan ja autamme sinua tarvittaessa valitsemaan valikoimastamme juuri oikean tuotteen saajalle sopivaksi. Käy myös tutustumassa yrityslahjoihin Tertin verkkokaupassa. 

Tervetuloa nautiskelemaan lähiruuasta tunnelmalliselle maatilakahville, lounaalle, sekä ostoksille! Suuremmille seurueille suosittelemme varausta etukäteen, jotta saamme varmistettua paikkanne. 

Tertin Kartanomiljöössä riittää nähtävää ja koettavaa vuoden ympäri

Houkutteleeko sinua pidempi visiitti seesteisessä ja nautinnontäyteisessä kartanomiljöössä? Tertissä voit piipahtaa joko päiväseltään tai jäädä yöksi. Tertin viehättävässä kartanohotellissa koet Etelä-Savon luontomiljöön ympäri vuoden. Visiitin lomassa pääset kokemaan myös Tertin satumaisen neljän hehtaarin puutarhan ja samalla näet, että mistä kartanon luomu- ja lähiruokaherkut ovat peräisin. Tutustu nyt Tertin ympärivuotiseen tarjontaan ja löydä juuri sinua eniten kiinnostavat aktiviteetit. 

Tuo sinä paikalle itsesi ja vieraasi, me pidämme huolta lopusta. Tavoitteenamme Tertissä on tarjota jokaiselle vieraalle elämys, joka virkistää pitkään. 

Nähdään Tertissä! 

Kahvilamme tilat

Missä näistä tiloista haluat nautiskella?

Yrttitarhan lasihuoneessa 25 asiakaspaikkaa
Kahvilan salissa 30 asiakaspaikkaa
Etupihan terassilla 15 asiakaspaikkaa
Yrttitarhan syleilyssä 40 asiakaspaikkaa