Lasikarahvi & ruusukuohu

66,90 

Uniikki, käsin- ja suuhupuhallettu karahvi on näyttävä viinidecanteri, vesikaadin ja maljakko. Sen sisälle voi laittaa koristeen tai jääpaloja viilentämään juomaa. Mukana lahjapakkauksessa alkoholiton kartanon ruusukuohujuoma, joka on tyylikäs alkumalja ja sopii nautittavaksi läpi aterian.

Kartanon lasikarahvi

Tertin kartanossa näyttävät kattaukset ovat tärkeä osa arkipäivää. Suupuhallettu lasikarahvi on näyttävä viinidecanteri ja vesikaadin. Sen sisämaljakkoon voi laittaa koristeen tai jäitä viilentämään tarjottavaa juomaa. Tilavuus n. 1l. Pakattu lahjalaatikkoon.

Ruusukuohujuoma 0,75 l

"Ikuisesti punasteleva Tertin ruusu"

Käsinpoimituista suomalaisista luomuruusunterälehdistä valmistettu Tertin ruusukuohu on runsaan aromikas ja raikas alkoholiton juhlajuoma. Ruusukuohu sopii mainiosti alkumaljaksi  ja nautittavaksi läpi aterian.

Maku & tarjoiluvinkit
Heleän vaaleanpunainen, raikas, kuiva, keskihapokas, ruusunterälehtinen, yrttinen, hennon hunajainen.Tarjoile Ruusukuohu hyvin viilennettynä, 2–6-asteisena. Ruusukuohu sopii erinomaisesti alkumaljaksi tai kevyiden ja raikkaiden ruokien kanssa nautittavaksi.

Tuotetunnus (SKU): lasikarahvi-ruusukuohu Osastot: , , Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

Tuotteet on pakattu Tertin lahjapakkaukseen.

Saatat myös pitää...