Toimitustavat ja -kulut

Tertin kartanon verkkokaupan toimitusehdot

Asiakas sitoutuu tilauksen yhteydessä noudattamaan Tertin kartanon kulloinkin voimassa olevia sopimus-, tilaus-, ja toimitusehtoja, jotka koskevat toimitusta. Kaikki hinnat ovat voimassa ainoastaan verkkokaupan kautta tilatessa. Tuotteiden hintaan sisältyy arvonlisävero, elintarvikkeissa 14%, kirjoissa 10% ja muissa tuotteissa 24%. Kaikki hinnat on ilmoitettu euroissa. Tertin kartano Gourmet Oy pidättää oikeuden hinnanmuutoksiin. Tilauksesta ja sen vaiheista lähetämme aina vahvistukset ja ilmoitukset sähköpostitse. Mikäli jokin tilattu tuote on päässyt väliaikaisesti loppumaan, otamme suoraan yhteyttä asiakkaaseen toimitusajan sopimiseksi.

Asiakastiedot

Tilauksen yhteydessä asiakkaan tulee aina ilmoittaa oma nimensä, postiosoitteensa, sähköpostiosoitteensa ja puhelinnumeronsa. Yritysasiakkaiden tulee lisäksi ilmoittaa yrityksen nimi ja Y-tunnus. Asiakas vastaa antamiensa tietojen paikkansapitävyydestä. Tertin kartano Gourmet ei käytä asiakkaan tietoja suoramarkkinointiin, mikäli asiakas niin haluaa.

Tietosuoja ja maksutavat

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 0207 181830

Verkkopankit

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

Toimituskulut

Toimituskulut ovat keskimäärin 6-15€/tilaus (riippuen toimitustavasta ja sijainnista). Hinta sisältää yhden tilauksen toimittamisen yhteen tilausvaiheessa ilmoitettuun osoitteeseen. Toimituskulut ovat samansuuruiset riippumatta siitä, kuinka monta tuotetta ostaa. Tertin kartano Gourmetista asiakkaalle lähetyistä lähetyksistä on Tertin kartano Gourmet tai Suomen posti vastuussa jos tavara vahingoittuu tai katoaa kuljetuksen aikana. Välillä tarjoamme lähetyksille ilmaisen toimituksen Suomessa (kampanjat ja tarjoukset).

Tilauksen toimitusaika on 1-4 arkipäivää tilauksesta.

Toimitustapa

Tertin internet- shopissa on valittavana kaksi toimitustapaa.
1) Tilaus toimitetaan arkipäivänä ilmoitettuun osoitteeseen klo 9-16 välisenä aikana.      Tämä on Suositeltava palvelu yrityksille.

2) Tilaaja noutaa tilauksen postista

Tilaukset toimitetaan Posti Oyj:n  kuljetusyhtiön välityksellä. Lähetystä säilytetään postissa saapumisviikon lisäksi kaksi täyttä kalenteriviikkoa, jonka jälkeen lähetys palautetaan, mikäli vastaanottaja ei ole noutanut tilaustaan. Palautuneiden tilausten uudelleen lähetyksestä perimme toimituskulut 11,60€/lähetys. Uudelleen lähetyksissä ole suoraan yhteydessä asiakaspalveluumme. Posti ilmoittaa lähetyksen saapumisesta vain kerran. Toimitustavassa 2 on noudon yhteydessä oltava mukana postin mukana tullut saapumisilmoitus. Tertin kartano Gourmetilta asiakkaalle lähetetyistä lähetyksistä on Tertin kartano Gourmet tai Suomen Posti vastuussa jos tavara vahingoittuu tai katoaa kuljetuksen aikana.

Reklamaatiot ja palautusoikeus

Mahdolliset reklamaatiot on tehtävä 2 vrk:n kuluessa tilauksen vastaanottamisesta sähköpostilla osoitteeseen [email protected]. Tilaamillanne tuotteilla on täysi 14 vrk:n vaihto- ja palautusoikeus. Palautusoikeus koskee käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita. Osto- ja noutohetkeksi katsotaan se päivä jolloin paketti on lunastettu tai noudettu postista tai vaihtoehtoisesti kuitin päivämäärä. Ennen mahdollista tavaranpalautusta on asiakkaan ehdottomasti otettava yhteyttä Tertin kartano Gourmet myyntiin, jonka kanssa on selvitettävä palautuksen aihe. Asiakkaan Tertin kartano Gourmetille lähettämistä lähetyksistä on asiakas tai Suomen Posti vastuussa mikäli tavara vahingoittuu tai katoaa kuljetuksen aikana. Tertin kartano Gourmet myynti antaa palautusluvan ja -ohjeet. Lisätietoja saat asiakaspalvelustamme .

Yhteystiedot ja asiakaspalvelu

[email protected] sekä puhelimitse maanantaista perjantaihin klo 9-15 numerossa (015) 176 012.

Verkkokaupan palveluntarjoaja: Tertin kartano gourmet Oy. Y-tunnus 2018027-2

Kuopiontie 68
50350 Mikkeli
FINLAND

Tel +358 (0) 15 176 012
[email protected]
www.tertinkartano.fi

Ajo-ohje:
Tertti sijaitsee 5-tien varrella 7km Mikkelin keskustasta Kuopion suuntaan. Helsingistä matkaa tulee 230 km, Kuopiosta 154 km, Jyväskylästä 110 km sekä Kouvolasta ja Lappeenrannasta 110 km.

Koordinaatit: 61.705376, 27.382111

    Kiitos viestistänne. Vastaamme sähköposteihin arkisin klo 9-16 välillä. Kiireisissä asioissa soittakaa meille +35815176012. Huomaattehan, että viestinne/pöytävarauksenne on vahvistettu vasta saatuanne meiltä sähköpostia.