Kokoukset ja juhlat

Katso kokouspaketit

” Tertissä ajatuksilla on lupa versoa “

Uniikki ja inspiroiva täyden palvelun kokous- ja juhlapaikka Mikkelissä 

Etsitkö uniikkia kokous- tai juhlapaikkaa Mikkelissä tai kätevän kulkemismatkan päästä Helsingistä? Tertin Kartano tarjoaa tunnelmalliset ja monipuoliset kokouspalvelut ja kokouspaketit kätevästi monenlaisia tilaisuuksia ja tarkoituksia varten, kaikki yhden katon alta. Tertin kartanomiljöö luonnon keskellä, yli neljän hehtaarin puutarhojen keskellä tarjoaa inspiroivan ympäristön tehokasta työskentelyä varten. 

Lähituotettuja herkkuja virkistävässä kokousympäristössä

Ravitseva ruoka kuuluu olennaisena osana onnistuneeseen kokoustilaisuuteen. Tertin sesonkikalenterin mukainen ruokatarjonta on tunnettu makujen harmoniasta, lähiruuasta ja luomuherkuista. Voit nauttia meillä kokouksen yhteydessä niin aamiaisen, lounaan kuin illallisenkin. Tarjoamme kokouspäivään myös monenlaista oheisohjelmaa aina kartanon esittelyistä, metsäretkiin, puutarhakierroksiin, erilaisiin työpajoihin sekä rentoutushetkiin. 

Monipuolisia kokouspaketteja räätälöidysti 

Tarjoamme monipuolisia kokouspaketteja, jotka takaavat onnistuneen ja tuottoisan päivän. Oli tilaisuutesi mikä tahansa, me haluamme tehdä sen vieraille mahdollisimman vaivattomaksi ja sujuvaksi, jotta sinä voit keskittyä olennaiseen. Tertin Kartano tarjoaa lisäksi erinomaiset ja vaikuttavat edustustilat vaativampiakin tilaisuuksia varten. 

Tutustu monipuolisiin Tertin kokouspaketteihin alta ja löydä omasi. Ole meihin yhteydessä ja suunnitellaan yhdessä. 

Tutustu kokouspaketteihin

Tertin kartano tarjoaa monipuolisia kokoustiloja Mikkelissä. Olipa kyseessä epävirallinen tapaaminen, yrityksen virkistyspäivä tai johtoryhmän kokous, monipuolisesta tarjonnastamme löytyy soveltuva kokoustila. Tertin kokoustiloissa myös sijainti, tarjoilut ja oheispalvelut ovat omaa luokkaansa.

Tutustu kokoustiloihin

Tertin kartanon tilat sopivat täydellisesti niin kokouksiin, juhliin kuin 100 hengen aamiaistilaisuuksiinkin. Tertin kartanoravintolan kammarit ja iso pääsali toimivat kohtaamispaikkoina, kokoustiloina tai illallistiloina. Puutarhakahvilan lasihuone sopii rentoihin tilaisuuksiin.

Lähetä varauskysely

    Lahja kokousvieraille