Kokoustilat

” Tertissä ajatuksilla on lupa versoa “

Tertin kartano tarjoaa monipuolisia kokous- ja juhlatiloja ainutlaatuisessa kartanomiljöössä. Olipa kyseessä epävirallinen tapaaminen, yrityksen virkistyspäivä tai johtoryhmän kokous, monipuolisesta tarjonnastamme löytyy soveltuva kokoustila. Autamme tilaisuutenne tarjoiluiden ja oheispalveluiden suunnittelussa.

Kokoustilamme sijaitsevat yli 200 vuotta vanhassa kartanorakennuksessa. Tilojen ainutlaatuinen ilme ja olemus takaavat, että luonamme ideat versovat. Kartanoravintola soveltuu aina 2–100 hengen tilaisuuksiin sekä puutarhakahvilan lasihuone 25 hengen tilaisuuksiin.

KARTANON PÄÄRAKENNUS
Iso sali 55 asiakaspaikkaa
Kirjasto 20 asiakaspaikkaa
Kammarit 4–10 henkilön seurueille

YRTTITARHAN LASIHUONE
25 asiakaspaikkaa

Voit tehdä kokouskyselyn sivun alalaidasta tai soittaa myyntipalveluumme numeroon 015 176 012. Valittavanasi on valmiita kokouspaketteja, tai voimme yhdessä suunnitella juuri Teille sopivan kokonaisuuden.

PÄÄSALI

Kartanoravintolan tunnelmallinen pääsali kutsuu vieraansa nauttimaan unohtumattomista kohtaamisista. Juhlava pääsali soveltuu loistavasti kokousten, illallisten tai virkistyspäivien viettoon. Tilaan on mahdollinen saada videotykki ja valkokangas. Tilassa on piano.

Enint. 55 henkilöä

Kirjastokammari

Kartanoravintolan viehkeä kirjastokammari kutsuu vieraansa nauttimaan unohtumattomista kohtaamisista ainulaatuisessa miljöössä. Kirjastokammari soveltuu loistavasti 14 hengen kokousten tai 20 hengen illallisten viettoon. Tilaan on mahdollinen saada videotykki ja valkokangas.

Enint. 20 henkilöä

Isännänkammari

Kartanoravintolan uljas Isännänkammari kutsuu vieraansa nauttimaan unohtumattomista kohtaamisista. Kammari soveltuu loistavasti 6 hengen kokousten tai 8 hengen illallisten viettoon. Tilaan on mahdollinen saada videotykki ja valkokangas.

Enint. 8 henkilöä

Emännänkammari

Kartanoravintolan suosikki, suloinen Emännänkammari antaa puitteet kollegoiden, asiakkaiden tai ystävien rauhaisaan kohtaamisista. Intiimi Emännänkammari soveltuu loistavasti 6 hengen neuvotteluiden tai illallisten viettoon. Tila ei sovellu kokousvälineille.

Enint. 6 henkilöä

Peräkammari

Kartanoravintolan nurkimman huone, Peräkammari kutsuu vieraansa viettämään rauhaisaa tilaisuutta. Peräkammari soveltuu loistavasti 8 hengen kokousten tai 10 hengen illallisten viettoon. Tilaan on mahdollinen saada videotykki ja valkokangas.

Enint. 10 henkilöä

Kahvilan lasihuone

Puutarhakahvilan tunnelmallinen lasihuone kutsuu vieraansa viettämään rentoa kesäpäivää yrttitarhan laidalle. Puutarhakahvilan lasihuone soveltuu loistavasti 25 hengen lounaiden, juhlien tai virkistyspäivien viettoon. Tila on lämmin vuoden ympäri.

Enint. 25 henkilöä

Lähetä tarjouspyyntö kokouksesta