Tertin vuosikalenteri

26.-27.6. Yöttömän yön juhlaa – Juhannus Tertin kartanossa

Juhannus on kesän ehdoton kohokohta, johon perinteisesti kuuluvat mökki ja sauna sekä tietysti rannassa roihuava juhannuskokko. Luonamme Tertissä saat Juhannuksen viettoon uuden ilmeen. Rentoudu luonamme kartanohotellissa, maistele kartanoravintolan herkkuja sekä nauti kesäisestä puutarhasta.

4.6.-29.8. Tertin kartanon kesäkarkelot

Palvelemme kesäpuodeissa, puutarhakahvilassa, kartanoravintolassa, elämyksellisessä puutarhassa ja kartanohotelissa. -Kartanoravintolan kuuluisa 50 makuelämyksen kesäpöytä katettuna päivittäin -Puodit, kahvila ja puutarha avoinna 10–18

1.-30.8. Kartanoravintola palvelee elokuussa joka päivä

Tertin kartanoravintola on avoinna elokuussa joka päivä illallisella klo 18-21(22). Juhlava yli 50 makuelämyksen kesäpöytä on katettuna ajalla 1-8.8. klo 12-16 ja tästä eteenpäin juhlava sadonkorjuulounas on katettuna viikonloppuisin elokuun loppuun saakka.

17.–19.9. Sadonkorjuukarnevaali | Saimaa Gastronomy -tapahtuma

14.11. Tertin kartanon isänpäivä

Kartanonravintolan juhlava isänpäiväpöytä ja Isänpäivän -Take away menu tulossa pian

26.11.–23.12. Tertin joulu

Kartanoravintolan kuuluisa yli 50 makuelämyksen joulupöytä päivittäin, tunnelmallinen joulutalli ja joulukauppa sekä tuhannet jouluvalot pihapiirissä. Lisätietoa tulossa pian!

26.12. Tapaninpäivän juhlava brunssi

Kartanoravintolan juhlava Tapaninpäivän brunssi ja lumoava talvimaa. Lisätietoja tulossa pian!

31.12. Tertin kartanon uusi vuosi

Juhlava uudenvuoden brunssi ja uuden vuoden ohjelmaa. Lisätietoja tulossa pian!

TAPAHTUMAT

Tertissä tapahtuu ympäri vuoden

Tertin väki toivottaa sinut tervetulleeksi ympäri vuoden nauttimaan aidosta kartanotunnelmasta, herkullisesta sesongin mukaisesta lähiruuasta sekä monipuolisista tapahtumista. 

Tertin tunnelmallisesta pihapiiristä löydät ihastuttavat historiaa henkivät päärakennukset, puodin, putiikin, kahvilan ja palkitun ravintolan, joka palvelee vieraita tilauksesta ympäri vuoden. Tertissä pääset nauttimaan eri sesonkien pääpäivistä aina sadonkorjuusta joulun taikaan. Lisäksi upea ympäröivä luonto, kulinaristiset elämykset, aito kartanoelämä ja lukuisat virkistävät aktiviteetit pitävät Tertin kartanotalouden vilkkaana. Tertissä sinulla on myös mahdollisuus tehdä uniikkeja lahja- ja sisustustavara löytöjä sekä herkullisia ruokaostoksia. 

Mikäli sinulla on mitään kysyttävää, ota meihin yhteyttä joko puhelimitse +358 (0) 15 176 012 tai sähköpostilla [email protected].

Tutustu kartanoravintolan aukioloaikoihin täältä.

Kartanoravintola on avoinna tilauksesta aukioloaikojemme ulkopuolella. Pyydä tarjous ja toteutetaan yhdessä unelmiesi juhlat, tärkeä kokous ja muu merkityksellinen tapahtuma.

Pyydä tarjous tästä tai ole yhteydessä puhelimitse (015) 176 012 / sähköpostilla [email protected]

Ohjelmasuosituksia:

Tervetuloa nauttimaan seurueenne kanssa kartanon herkkupöydän antimista, pöytiin tarjoiltavista sesongin menuista, sekä tutustumaan pihapiirin puotiin. Ohjelmaehdotelma:

  • Kartanon historiaa ja lasillinen kuohuvaa (alkaen 8,5 €/hlö)
  • Ruokailu tunnelmallisessa kartanoravintolassa (alkaen 29.95€)
  • Tutustuminen kartanon puodin valikoimiin
  • Opastettu kartanokierros ja kurkistus kartanon herkkukellariin (alkaen 50€/seurue)
  • Metsäretki kartanon luomumetsään alkaen 150€/hlö
  • Metsäsienisuolan valmistus alkaen 150€/seurue/1h+4€/hlö tarvikemaksu

Järjestä tapahtuma Tertissä 

Haluatko järjestää tapahtuman Tertin uniikeissa puitteissa? Ole meihin yhteydessä ja tehdään suunnitelmistasi totta. Olemme tottuneet järjestämään monipuolisesti onnistuneita tapahtumia ja tilaisuuksia erilaisia tarpeita varten. Meillä järjestät myös toimivat ja tehokkaat yritystilaisuudet- ja työhyvinvointipäivät sekä ikimuistoiset elämän merkkipäivät. Takaamme sen, että tapahtumasi onnistuu saumattomasti, vankalla ammattitaidolla ja intohimolla. 

Ota meihin yhteyttä tänään ja suunnitellaan yhdessä!

Tervetuloa vieraaksemme!