Tertin vuosikalenteri

Joulupukki matkaan jo käy

Palvelemme joulun alla joka päivä kartanoravintolassa, joulukaupassa, kahvilassa, kartanohotellissa sekä tunnelmallisessa joulutallissa että joulupihassa.

Tapaninpäivä

Palvelemme Tapaninpäivänä kartanoravintolassa, kahvilassa, herkkukaupassa sekä kartanohotellissa.

Kippis, uusille aluille!

Ota uusi vuosi vastaan tyylillä ja kilistä juhlan kunniaksi tunnelmallisessa Tertin kartanossa Uuden vuoden menun äärellä. Juhlava uuden vuoden pöytä on katettuna tunnelmallisessa kartanoravintolassa 31.12. klo 12-16 välisellä ajalla.

Huoltotauko

Pidämme Tertin kartanossa huoltotauon 9.1.–5.2. välisellä ajalla. Tuona aikana palvelemme verkkokaupassa sekä myyntipalvelumme on avoinna ma-pe klo 9-15 numerossa 015 176 012.

Tertin kartano loves Mikkelin musiikkijuhlat

Tertin kartanon rakkauden kesä huipentuu Mikkelin musiikkijuhlien tähtiesiintyjät tarjoavat kesän kauneimmat sulosinfoniat. Palvelemme Tertin kartanon kartanoravintolassa, kartanohotellissa, puutarhakahvilassa, puutarhassa, herkku- ja muotikaupassa koko Mikkelin musiikkijuhlien ajan 28.7.-5.8.2023.

Tertissä tapahtuu ympäri vuoden

Tertin väki toivottaa sinut tervetulleeksi ympäri vuoden nauttimaan aidosta kartanotunnelmasta, herkullisesta sesongin mukaisesta lähiruuasta sekä monipuolisista tapahtumista. 

Tertin tunnelmallisesta pihapiiristä löydät ihastuttavat historiaa henkivät päärakennukset, puodin, putiikin, kahvilan ja palkitun ravintolan, joka palvelee vieraita tilauksesta ympäri vuoden. Tertissä pääset nauttimaan eri sesonkien pääpäivistä aina sadonkorjuusta joulun taikaan. Lisäksi upea ympäröivä luonto, kulinaristiset elämykset, aito kartanoelämä ja lukuisat virkistävät aktiviteetit pitävät Tertin kartanotalouden vilkkaana. Tertissä sinulla on myös mahdollisuus tehdä uniikkeja lahja- ja sisustustavara löytöjä sekä herkullisia ruokaostoksia. 

Mikäli sinulla on mitään kysyttävää, ota meihin yhteyttä joko puhelimitse +358 (0) 15 176 012 tai sähköpostilla [email protected].

Tutustu kartanoravintolan aukioloaikoihin täältä.

Kartanoravintola on avoinna tilauksesta aukioloaikojemme ulkopuolella. Pyydä tarjous ja toteutetaan yhdessä unelmiesi juhlat, tärkeä kokous ja muu merkityksellinen tapahtuma.

Pyydä tarjous tästä tai ole yhteydessä puhelimitse (015) 176 012 / sähköpostilla [email protected] Myyntipalvelu palvelee arkisin klo 9-16

Järjestä tapahtuma Tertissä 

Haluatko järjestää tapahtuman Tertin uniikeissa puitteissa? Ole meihin yhteydessä ja tehdään suunnitelmistasi totta. Olemme tottuneet järjestämään monipuolisesti onnistuneita tapahtumia ja tilaisuuksia erilaisia tarpeita varten. Meillä järjestät myös toimivat ja tehokkaat yritystilaisuudet- ja työhyvinvointipäivät sekä ikimuistoiset elämän merkkipäivät. Takaamme sen, että tapahtumasi onnistuu saumattomasti, vankalla ammattitaidolla ja intohimolla. 

Ota meihin yhteyttä tänään ja suunnitellaan yhdessä!

Tervetuloa vieraaksemme!