Tapahtumat

Tertissä tapahtuu ympäri vuoden

Tertin väki toivottaa sinut tervetulleeksi ympäri vuoden nauttimaan aidosta kartanotunnelmasta, herkullisesta sesongin mukaisesta lähiruuasta sekä monipuolisista tapahtumista. 

Tertin tunnelmallisesta pihapiiristä löydät ihastuttavat historiaa henkivät päärakennukset, puodin, putiikin, kahvilan ja palkitun ravintolan, joka palvelee vieraita tilauksesta ympäri vuoden. Tertissä pääset nauttimaan eri sesonkien pääpäivistä aina sadonkorjuusta joulun taikaan. Lisäksi upea ympäröivä luonto, kulinaristiset elämykset, aito kartanoelämä ja lukuisat virkistävät aktiviteetit pitävät Tertin kartanotalouden vilkkaana. Tertissä sinulla on myös mahdollisuus tehdä uniikkeja lahja- ja sisustustavara löytöjä sekä herkullisia ruokaostoksia. 

Lue tarkka tapahtumakalenteri alta ja tule kokemaan vaihtuvat herkulliset sesonkimme. Mikäli sinulla on mitään kysyttävää, ota meihin yhteyttä joko puhelimitse +358 (0) 15 176 012 tai sähköpostilla tertti@tertinkartano.fi.

Tutustu kartanoravintolan aukioloaikoihin täältä.

Kartanoravintola on avoinna tilauksesta aukioloaikojemme ulkopuolella. Pyydä tarjous ja toteutetaan yhdessä unelmiesi juhlat, tärkeä kokous ja muu merkityksellinen tapahtuma.

Pyydä tarjous tästä tai ole yhteydessä puhelimitse (015) 176 012 / sähköpostilla tertti@tertinkartano.fi.

Tertin vuosikalenteri

_________________

7.-8.11 Tertin kartanon isänpäiväviikonloppu.
Tutustu Isänpäivän juhlapöytään ja ohjelmaan täältä.
_________________

27.11.-23.12. Tertin kartanon tunnelmallinen Joulupiha
Tertin kartanon joulu on elämys. Se on täynnä lämpöä, valoa ja herkkuja. Joulupihamme sadat valot syttyvät marraskuun lopussa ja joulutalli on avoinna koko joulukuun.

KARTANON JOULU
Varaa pöytä juhlavan yli 50 makuelämyksen Joulupöydän äärelle. Herkullinen Joulupöytä on katettuna päivittäin 27.11.–23.12. Lounas ma-la klo 11–15 ja illallinen klo 18–22(21). Sunnuntaisin klo 12–17. Hinta 49 €/hlö. Katso juhlamenu täältä.

KAHVILA & PUOTI 
-Kahvipöytä katettuna 10–18
-Joulubrunssi 11–16, hinta 24,90 €/hlö
-Paljon joululahjoja lahjoja ja herkkuja!

HOTELLI 
Kartanohotelissa majoitus alkaen 119,50 €/yö. Varaa majoitus täältä.

Hiljennymme joulun viettoon 24.–25.12. Hyvää joulua!
_________________

26.12. Tapaninpäivän brunssi
_________________
1.1.2021. Uudenvuoden brunssi
_________________
Tutustu Saimaan alueen tapahtumiin tästä 

Ohjelmasuosituksia:

Tervetuloa nauttimaan seurueenne kanssa kartanon herkkupöydän antimista, pöytiin tarjoiltavista sesongin menuista, sekä tutustumaan pihapiirin puotiin. Ohjelmaehdotelma:

  • Kartanon historiaa ja lasillinen kuohuvaa (alkaen 8,5 €/hlö)
  • Ruokailu tunnelmallisessa kartanoravintolassa (alkaen 29.95€)
  • Tutustuminen kartanon puodin valikoimiin
  • Opastettu kartanokierros ja kurkistus kartanon herkkukellariin (alkaen 50€/seurue)
  • Metsäretki kartanon luomumetsään alkaen 150€/hlö
  • Metsäsienisuolan valmistus alkaen 150€/seurue/1h+4€/hlö tarvikemaksu

Järjestä tapahtuma Tertissä 

Haluatko järjestää tapahtuman Tertin uniikeissa puitteissa? Ole meihin yhteydessä ja tehdään suunnitelmistasi totta. Olemme tottuneet järjestämään monipuolisesti onnistuneita tapahtumia ja tilaisuuksia erilaisia tarpeita varten. Meillä järjestät myös toimivat ja tehokkaat yritystilaisuudet- ja työhyvinvointipäivät sekä ikimuistoiset elämän merkkipäivät. Takaamme sen, että tapahtumasi onnistuu saumattomasti, vankalla ammattitaidolla ja intohimolla. 

Ota meihin yhteyttä tänään ja suunnitellaan yhdessä!

Tervetuloa vieraaksemme!