Tertin vuosikalenteri

Juhannus Tertin kartanossa

Tertin kartanon elämyksellinen kesäpiha palvelee koko Juhannuksen. Ota keskikesän suloinen juhla vastaan hyvän ruoan, makeiden unien ja lumoavan puutarhan ympäröimänä.

Keskikesän Villi Yrttiretki

Villiyrttikausi jatkuu koko kesän. Keskikesän Villi Yrttiretkellä pääset tutustumaan kartanon maiden villiyrttisatoon puutarhuri Heidin Haapiaisen opastuksella. Retken aikana kuulet vinkkejä villiyrttien keruuseen ja hyötykäyttöön ruoan valmistuksessa sekä pääset keräämään yrttejä kartanon luomumetsästä.

Puutarhajooga & sointukylpy Tertin kartanossa

” Rentoudu Tertin kartanon puutarhassa “ Sointukylpy Tertin Kartanon muuripuutarhassa kuljettaa sinut hoitavan äänimaailman kautta nautinnollisen rentoon oloon. Puutarhajooga on lempeää ja kehoa kokonaisvaltaisesti hoitavaa. Puutarhajoogassa yhdistyy sekä joogan, että puutarhan hyvinvointivaikutukset.

Kesäkarkelot

Tertin kartanon tunnelmallinen kesä on parhaillaan kesäkuusta elokuun loppuun. Pihapiirissä palvelevat kartanoravintola, herkkupuoti, kahvila ja kodikas kartanohotelli. Pihapiirin lukuisat puutarhat ja arboretum hurmaavat kukkaloistollaan.

Ihana elokuu

Kartanoravintola palvelee koko elokuun tunnelmallisilla rapuillallisilla. Nauti kesän mausta ja pimenevistä illoista luonamme.

Isänpäivä

Isää ja isoisää juhlitaan isänpäivänä sunnuntaina 13. Marraskuuta. Anna isälle lahjaksi yhteinen elämys Tertin kartanon herkkujen äärellä. Palvelemme isänpäivänä kartanoravintolassa, puutarhakahvilassa, kartanohotellissa ja herkkukaupassa.

Tertissä tapahtuu ympäri vuoden

Tertin väki toivottaa sinut tervetulleeksi ympäri vuoden nauttimaan aidosta kartanotunnelmasta, herkullisesta sesongin mukaisesta lähiruuasta sekä monipuolisista tapahtumista. 

Tertin tunnelmallisesta pihapiiristä löydät ihastuttavat historiaa henkivät päärakennukset, puodin, putiikin, kahvilan ja palkitun ravintolan, joka palvelee vieraita tilauksesta ympäri vuoden. Tertissä pääset nauttimaan eri sesonkien pääpäivistä aina sadonkorjuusta joulun taikaan. Lisäksi upea ympäröivä luonto, kulinaristiset elämykset, aito kartanoelämä ja lukuisat virkistävät aktiviteetit pitävät Tertin kartanotalouden vilkkaana. Tertissä sinulla on myös mahdollisuus tehdä uniikkeja lahja- ja sisustustavara löytöjä sekä herkullisia ruokaostoksia. 

Mikäli sinulla on mitään kysyttävää, ota meihin yhteyttä joko puhelimitse +358 (0) 15 176 012 tai sähköpostilla [email protected].

Tutustu kartanoravintolan aukioloaikoihin täältä.

Kartanoravintola on avoinna tilauksesta aukioloaikojemme ulkopuolella. Pyydä tarjous ja toteutetaan yhdessä unelmiesi juhlat, tärkeä kokous ja muu merkityksellinen tapahtuma.

Pyydä tarjous tästä tai ole yhteydessä puhelimitse (015) 176 012 / sähköpostilla [email protected] Myyntipalvelu palvelee arkisin klo 9-16

Järjestä tapahtuma Tertissä 

Haluatko järjestää tapahtuman Tertin uniikeissa puitteissa? Ole meihin yhteydessä ja tehdään suunnitelmistasi totta. Olemme tottuneet järjestämään monipuolisesti onnistuneita tapahtumia ja tilaisuuksia erilaisia tarpeita varten. Meillä järjestät myös toimivat ja tehokkaat yritystilaisuudet- ja työhyvinvointipäivät sekä ikimuistoiset elämän merkkipäivät. Takaamme sen, että tapahtumasi onnistuu saumattomasti, vankalla ammattitaidolla ja intohimolla. 

Ota meihin yhteyttä tänään ja suunnitellaan yhdessä!

Tervetuloa vieraaksemme!