Tertin vuosikalenteri

10.-27.1. Huoltokatko

Tertin kartanon ravintolapalvelut ovat hetken huoltotauolla ajalla 10.-27.1.2022. Avaamme kahvilaravintolan sekä herkkukaupan ja hotellin jälleen 28.1. Huoltotauon aikana verkkokauppa on avoinna normaalisesti 24/7 ja myyntipalvelumme on avoinna ma-pe klo 9-16.

1.-28.2. Kupliva helmikuu!

Tertin kartano juhlii helmikuun hohtavia hankia kartanoravintolan ylellisillä lounailla ja illallisilla. Nauti ystävien kanssa, perheen parissa tai kollegoiden seurassa rauhallinen pöytiin tarjoiltava abendbrot poreilevan samppanja tastingin siivittämänä. Samppanjat ovat kartanon isännän valitsemat menun makumaailoihin sopivat viinikellarin herkut. Mikäli haluat lisätä vielä ripauksen lisää juhlaa aterialle, keittiömestarimme suosittelee menun alkuun raikkaita ostereita.

11.-13.2. Rakkauden taikaa

Tertin kartanossa rakkauden juhlaa, ystävyyttä ja kumppaneita juhlitaan nautiskellen keittiömestarin gastronomisia luomuksia, siemaillen raikasta samppanjaa ja ihastellen auringonlaskussa helottavia hankiaisia. Viikonloppuna pihapiirissämme on paljon mukavaa tekemistä.

Klassikoiden paluu!

21.-13.3. Hiihtolomaviikot

Tarjoamme joka päivä lomalaisille virkistävän lounaan kahvilaravintolassa, laajan valikoiman Tertin omia tuotteita herkkukaupassa, upeat maastot talviselle vaellusretkelle sekä rentouttavan majoituksen kartanohotellissa.

Naistenpäivä

Kynttiläillallinen kartanolla

Kohti kevättä!

Pääsiäinen

Vappu

Kevättä ilmassa!

Äitienpäivä

Kesäkarkelot

TAPAHTUMAT

Tertissä tapahtuu ympäri vuoden

Tertin väki toivottaa sinut tervetulleeksi ympäri vuoden nauttimaan aidosta kartanotunnelmasta, herkullisesta sesongin mukaisesta lähiruuasta sekä monipuolisista tapahtumista. 

Tertin tunnelmallisesta pihapiiristä löydät ihastuttavat historiaa henkivät päärakennukset, puodin, putiikin, kahvilan ja palkitun ravintolan, joka palvelee vieraita tilauksesta ympäri vuoden. Tertissä pääset nauttimaan eri sesonkien pääpäivistä aina sadonkorjuusta joulun taikaan. Lisäksi upea ympäröivä luonto, kulinaristiset elämykset, aito kartanoelämä ja lukuisat virkistävät aktiviteetit pitävät Tertin kartanotalouden vilkkaana. Tertissä sinulla on myös mahdollisuus tehdä uniikkeja lahja- ja sisustustavara löytöjä sekä herkullisia ruokaostoksia. 

Mikäli sinulla on mitään kysyttävää, ota meihin yhteyttä joko puhelimitse +358 (0) 15 176 012 tai sähköpostilla [email protected].

Tutustu kartanoravintolan aukioloaikoihin täältä.

Kartanoravintola on avoinna tilauksesta aukioloaikojemme ulkopuolella. Pyydä tarjous ja toteutetaan yhdessä unelmiesi juhlat, tärkeä kokous ja muu merkityksellinen tapahtuma.

Pyydä tarjous tästä tai ole yhteydessä puhelimitse (015) 176 012 / sähköpostilla [email protected] Myyntipalvelu palvelee arkisin klo 9-16

Ohjelmasuosituksia:

Tervetuloa nauttimaan seurueenne kanssa kartanon herkkupöydän antimista, pöytiin tarjoiltavista sesongin menuista, sekä tutustumaan pihapiirin puotiin. Ohjelmaehdotelma:

  • Kartanon historiaa ja lasillinen kuohuvaa (alkaen 10,5 €/hlö)
  • Ruokailu tunnelmallisessa kartanoravintolassa (alkaen 44,00 € / hlö)
  • Tutustuminen kartanon puodin valikoimiin
  • Opastettu kartanokierros ja kurkistus kartanon herkkukellariin (alkaen 50€/seurue)
  • Metsäretki kartanon luomumetsään alkaen 200€ / h
  • Metsäsienisuolan valmistus alkaen 200€ / seurue/1h +4€/hlö tarvikemaksu

Järjestä tapahtuma Tertissä 

Haluatko järjestää tapahtuman Tertin uniikeissa puitteissa? Ole meihin yhteydessä ja tehdään suunnitelmistasi totta. Olemme tottuneet järjestämään monipuolisesti onnistuneita tapahtumia ja tilaisuuksia erilaisia tarpeita varten. Meillä järjestät myös toimivat ja tehokkaat yritystilaisuudet- ja työhyvinvointipäivät sekä ikimuistoiset elämän merkkipäivät. Takaamme sen, että tapahtumasi onnistuu saumattomasti, vankalla ammattitaidolla ja intohimolla. 

Ota meihin yhteyttä tänään ja suunnitellaan yhdessä!

Tervetuloa vieraaksemme!