Tapaninpäivä Tertin kartanossa

Tertin kartanossa Tapaninpäivää vietetään notkuvien herkkupöytien äärellä. Kartanon juhlava Tapaninpäivän juhlapöytä on oiva tapa jatkaa joulun viettoa lähimmäisten kanssa. Kartanoravintolan Tapaninpäivän juhlapöytä on katettuna 26.12. klo 12-16.

Palvelemme Tapaninpäivänä myös herkkukaupassa, kahvilassa ja kartanohotellissa. Tunnelmallinen joulutalli on avoinna sekä piihapiirissä tuikkii sadat jouluvalot.

TERTIN KARTANO
KUOPIONTIE 68, MIKKELI
[email protected] – +358 (0)15 176 012

AVOINNA
Katso kartanoravintolan aukioloajat täältä

Tertin kartanon Tapaninpäivän juhlapöytä
26.12.

Menu tulossa pian

Idyllinen ravintola Mikkelissä    

Tertin kartanoravintola on ainutkertainen ja mukaansatempaava yllätysten satumaa, joka on suunnattu nautiskelijoille ja kulinaristeille. Ravintola sijaitsee vain 7 kilometrin päässä Mikkelin keskustasta, erinomaisten kulkuyhteyksien varrella, satumaisen kartanomiljöön keskiössä.

Viivy pidempään – kartanohotelli palvelee ympäri vuoden  

Tule nauttimaan aidosta kartanolomasta, joka on suunniteltu nautiskelijoille. Kuusi viihtyisää ja uniikkia hotellihuonettamme palvelevat Teitä ympäri vuoden.

Tertin kartanossa tapahtuu ympäri vuoden

Tule nauttimaan aidosta kartanolomasta, vietä unohtumaton virkistyspäivä työystävien kesken tai tutustu Tertin kartanon luomumetsään päiväretkellä. Tertin kartano palvelee ympäri vuoden palveluiden ja tapahtumien merkeissä.

Palvelemme Tertin kartanossa vuoden ympäri.

Tee varaus kartanoravintolaan tästä
Puhelinvaraukset 015 176 012
Sähköpostivaraukset [email protected]