Kauppa

Nautiskelijan, kulinaristin ja esteetikon verkkokauppa

Tervetuloa Tertin Kartanon verkkokauppaan – kulinaristin ja esteetikon paratiisiin. Tertin verkkokaupasta löydät Tertin kartanon rakastetut, aidosti lähituotetut sesongin parhaat herkut netistä suoraan kotiovelle tilattuna.

Tilaa nyt Tertin herkut kotiin. Meiltä löydät myös herkkukorit netistä yrityksille tai lahjaksi

Tertin Kartano on kotimaisten ruokamatkakohteiden keidas – osta pala Tertin laadukasta elämäntyyliä ja tue samalla kotimaista luomu- ja lähiruokakulttuuria.

Tertin Kartano on tunnettu kulinaristin paratiisina ja esteetikon ihmemaana eteläisen Savon sydämessä. Tertin kartanoravintola on ihastuttanut jo yli 40 vuotta ja nyt sinulla on mahdollisuus tilata Tertin kartanotalouden rakastatetuimmat herkut ja puodin antimet joko itselle tai lahjaksi. Valikoimastamme löydät syksyn tunnelmallisimmat sesonkituotteet pimeneviin iltoihin aina hyytelöistä- ja hilloista, liha- ja kalatuotteisiin, mausteisiin ja makeisiin, puhumattakaan luomujuomista aina ihanimpiin aamiaistuotteisiin.

Löydät meiltä ihanimmat ruokalahjat, uniikit yrityslahjat sekä kokoelman tarkasti valikoituja sisustustavaroita, kynttilöitä ja lahjatavaroita, joko itselle tai ystävälle.

Etsitkö uniikkia tai herkullista syntymäpäivälahjaa ystävälle? Tai lähituotettuja kotimaisia illanistujaisruokia itselle tai ruokalahjaksi? Vai kenties liikelahjaa henkilöstölle?

Meiltä löydät runsaan valikoiman suomalaisen keittiön parhaimpia lähituotettuja herkkuja Eteläisen Savon gastronomisesta maailmasta. Tutustu ja ihastu.

Tilaa nyt netistä tai tule kokemaan herkut itse paikan päälle

Tertin kahvila- ja herkkupuoti palvelevat sinua verkkokaupan lisäksi ympärivuoden Tertin tunnelmallisessa kartanomiljöössä

Tertin kartanon kahvila- ja herkkupuoti sekä kartanoravintola ja kartanohotelli palvelevat vieraita ympäri vuoden, tarjoten ainutlaatuisen elämyksen Suomen kauneimmissa järvimaisemissa. Tutustu nyt Tertin kartanomaailmaan ja inspiroidu täysin uniikista matkakohteesta. Tule käymään joko päiväseltään tai poikkea kartanolomalle, vaikka viikonlopuksi. Löydä myös lisäinspiraatiota Tertin Kartanon blogista.

Onko sinulla kysyttävää verkkokaupan tuotteista? Ota meihin yhteyttä joko sähköpostilla tai puhelimitse. Me autamme sinua kaikissa tiedusteluissa. Etkö löydä verkkokaupasta etsimääsi? Ole yhteydessä tänään ja me löydämme sinulla kaipaamasi tuotteen.

Kaikki tuotteet

Showing 1–16 of 144 results