Juhla verraton

127,40 

” Syödään yhdessä “

Juhla verraton -herkkupaketti sopii nautiskelijoille, sillä pakkauksessa on kaikki, mitä herkulliseen illalliseen tarvitsee.

Aloita nautiskelu maukkailla suupaloilla. Asettele hanhenmaksamoussea ja ripaus tryffelisuolaa Tertin kartanon siemennäkkileivän päälle. Lisää lusikallinen omenacalvadoshyytelöä ja korista yrtein. Rouskis! Iivarin savumuikut ja vaaleasinappikastike maistuvat yhdessä sellaisenaan, tai siemennäkkileivän päällä.

Herkuttele pääruoka Marsalkka Mannerheimin mieliruokiin kuulunutta Vorschmackia, joka tarjoillaan perinteisesti suolakurkun, punajuurten ja smetanan kanssa. Kokeile myös pikkelöityjä kanttarelleja annoksessa. Hunajakonjakkisinappi maistuu juhlapöydän kinkun tai kalkkunan kanssa.

Juhlan kruunaa Tertin ruusunterälehdistä valmistettu alkoholiton ruusukuohu ja näyttävät kultalakritsikaramellit.

Tuotetunnus (SKU): juhla-verraton Osasto:

Kuvaus

Juhla verraton -paketissa on laaja valikoima Tertin kartanon rakastettuja makuja. Anna itsellesi, kollegallesi tai ystävällesi lahjaksi joulun parhaat maut.

Lahjapaketti sisältää Tertin kartanon ruusukuohun 0 % 0,75 l, kultalakritsin 140 g, hanhenmaksatryffelimoussen 125 g, Vorschmackin 400 g, tryffelisuolan 26 g, siemennäkkileivän 210 g, kantarellipikkelssin 140 g, omenacalvadoshyytelön 170 g, hunajakonjakkisinapin 170 g, vaalean sinappikastikkeen 250 g, Iivarin savumuikut 200 g ja tryffeliöljyn 50 ml.

Paketin mukana resepti Vorschmackin ja savumuikkusuupalojen valmistamiseen.

Saatat myös pitää...