Aitojen makujen joulu

65,60 

” Makujen juhlaa “

Aitojen makujen joulu -herkkukokonaisuus on makujen juhlaa alusta loppuun.

Aloita joulujuhla Tertin kartanon aromikkaalla ruusunkvittemarjasta valmistetulla talvijuomalla. Lisää joulupöytään Iivarin savumuikkuja vaalean sinappikastikkeen kanssa tarjoiltuna. Hunajakonjakkisinappi on loistava ystävä kinkun ja kalkkunan kanssa. Omenacalvadoshyytelö loistaa leikkeleiden kanssa ja on juustopöydän ehdoton kuningas. Jälkiruokapöydän kruunaa suussa sulava vaniljafudge ja näyttävät kultalakritsakaramellit. Nauti jälkiruokapöydän herkut maukkaan joulukahvin kanssa.

Vanilja fudge 270 g

Tertin perinteinen, käsintehty vanilja fudge on herkkusuun parasystävä. Vaniljan ja toffeen sulosointu sopii loistavasti juhlaviin kahvihetkiin ja jälkiruoaksi.

Talvijuoma 0,5 l

Ruusukvittenin marjasta valmistettu aromikas juoma nautitaan lämmitettynä. Talvijuoma sopii erinomaisesti aperatiiviksi, jouluruokien kanssa nautittavaksi tai mukaan talviretkelle. Mausteena talven makuja.

Valmista Tertin talvijuomasta "Rubiineja hangella" -juoma
1 dl Tertin talvijuomaa
2 cl calvadosta
Vaahdotettua kermaa
Tertin puolukkasokeria

Lisää lämmitetyn ja terästetyn Talvijuoman päälle reilu ruokalusikallinen vaahdotettua kermaa. Sirottele kermavaahdon pinnalle puolukkasokeria.

Kultalakritsi 140 g

Kultalakritsi on juhlapöydän säkenöivä herkku. Suklaan makeus yhdistettynä lakritsan aromikkuuteen luovat houkuttelevan kokonaisuuden herkkusuille.

Joulukahvi 150 g

"Se mielen virvoittaa ja kielen kirvoittaa"

Tertin kartanon joulukahvissa maistuu joulun suosikki maut kuten pähkinät ja kaneli. Sekoita joulukahvia lusikallinen kahvijauheen sekaan ja nauti. Joulukahvi sopii myös ihanasti mausteeksi leivontaan.

Omenacalvadoshyytelö 170 g

Tertin emännät ovat vuosien saatossa jalostaneet tämän kuultavan omenahyytelön, joka tänä päivänä terästetään calvadoksella. Sopii erinomaisesti lisukkeeksi esimerkiksi juustoille ja riista- ja linturuoille.

Hunajakonjakkisinappi 170g

Kerrotaan, että talon vanha isäntä juhlahumussa sai loisto idean ja "terästi" sinappia konjakilla. Ei ollut hullumpi idea.

Kokeile Tertin kartanon hunajakonjakkisinappia kylmien leikkeiden, erilaisten makkaroiden ja kinkun lisukkeeksi. Hunajakonjakkisinappi on olennainen osa Tertin joulupöytää.

Vaalea sinappikastike 250 g

Kylmien kalaruokien lisäkekastikkeena, salaatinkastikkeena ja leivällä. Tertissä Vaaleaa sinappikastiketta on perinteisesti tarjottu esim. jääkellarilohen ja siikatartarin lisukkeena. Oiva korvike voille leivän päällä. Varsinkin talon emännät osaavat arvostaa perinteistä sinappia pehmeämpää makuelämystä.

Kokeile myös Tertin savumuikkujen ja näkkileivän kanssa.

Savumuikut 200 g

Kartanoravintolan kestosuosikki Iivari isännän savumuikut. Nauti sellaisenaan leivän päällä, yhdistä Tertin vaalean sinappikastikkeen kanssa tai valmista makoisa savumuikkuohratto.

Tuotetunnus (SKU): aitojen-makujen-joulu Osasto:

Kuvaus

Aitojen makujen joulu -paketissa on valikoima Tertin kartanon rakastettuja makuja. Anna itsellesi, kollegallesi tai ystävällesi lahjaksi joulun parhaat maut.

Lahjapaketti sisältää Tertin kartanon vaniljafudgen 270 g, talvijuoman 0,5 l, kultalakritsin 140 g,joulukahvin 150 g, omenacalvadoshyytelön 170 g,hunajakonjakkisinapin 170 g, vaalean sinappikastikkeen 250 g ja Iivarin savumuikut 200 g.

Paketin mukana suosituksia tarjoiluun.

Saatat myös pitää...