Herkkupöydän parhaat

52,50 

” Makujen juhlaa “

Herkkupöydän parhaat -herkkukokonaisuus on makujen juhlaa alusta loppuun.

Aloita joulujuhla Tertin kartanon aromikkaalla ruusunkvittemarjasta valmistetulla talvijuomalla. Lisää joulupöytään Iivarin savumuikkuja vaalean sinappikastikkeen kanssa tarjoiltuna. Hunajakonjakkisinappi on loistava ystävä kinkun ja kalkkunan kanssa. Omenacalvadoshyytelö loistaa leikkeleiden kanssa ja on juustopöydän ehdoton kuningas. Jälkiruokapöydän kruunaa suussa sulava vaniljafudge.

Omenacalvadoshyytelö 170 g

Tertin emännät ovat vuosien saatossa jalostaneet tämän kuultavan omenahyytelön, joka tänä päivänä terästetään calvadoksella. Sopii erinomaisesti lisukkeeksi esimerkiksi juustoille ja riista- ja linturuoille.

Vanilja fudge 270 g

Tertin perinteinen, käsintehty vanilja fudge on herkkusuun parasystävä. Vaniljan ja toffeen sulosointu sopii loistavasti juhlaviin kahvihetkiin ja jälkiruoaksi.

Talvijuoma 0,5 l

Ruusukvittenin marjasta valmistettu aromikas juoma nautitaan lämmitettynä. Talvijuoma sopii erinomaisesti aperatiiviksi, jouluruokien kanssa nautittavaksi tai mukaan talviretkelle. Mausteena talven makuja.

Valmista Tertin talvijuomasta "Rubiineja hangella" -juoma
1 dl Tertin talvijuomaa
2 cl calvadosta
Vaahdotettua kermaa
Tertin puolukkasokeria

Lisää lämmitetyn ja terästetyn Talvijuoman päälle reilu ruokalusikallinen vaahdotettua kermaa. Sirottele kermavaahdon pinnalle puolukkasokeria.

Vaalea sinappikastike 250 g

Kylmien kalaruokien lisäkekastikkeena, salaatinkastikkeena ja leivällä. Tertissä Vaaleaa sinappikastiketta on perinteisesti tarjottu esim. jääkellarilohen ja siikatartarin lisukkeena. Oiva korvike voille leivän päällä. Varsinkin talon emännät osaavat arvostaa perinteistä sinappia pehmeämpää makuelämystä.

Kokeile myös Tertin savumuikkujen ja näkkileivän kanssa.

Savumuikut 200 g

Kartanoravintolan kestosuosikki Iivari isännän savumuikut. Nauti sellaisenaan leivän päällä, yhdistä Tertin vaalean sinappikastikkeen kanssa tai valmista makoisa savumuikkuohratto.

Hunajakonjakkisinappi 170g

Kerrotaan, että talon vanha isäntä juhlahumussa sai loisto idean ja "terästi" sinappia konjakilla. Ei ollut hullumpi idea.

Kokeile Tertin kartanon hunajakonjakkisinappia kylmien leikkeiden, erilaisten makkaroiden ja kinkun lisukkeeksi. Hunajakonjakkisinappi on olennainen osa Tertin joulupöytää.

Tuotetunnus (SKU): herkkupoydan-parhaat Osasto:

Kuvaus

Herkkupöydän parhaat -paketissa on valikoima Tertin kartanon rakastettuja makuja. Anna itsellesi, kollegallesi tai ystävällesi lahjaksi joulun parhaat maut.

Lahjapaketti sisältää Tertin kartanon omenacalvadoshyytelön 170 g,vaniljafudgen 270 g,talvijuoman 0,5 l,vaalean sinappikastikkeen 250 g,Iivarin savumuikut 200 g ja hunajakonjakkisinapin 170 g.

Paketin mukana suosituksia tarjoiluun.

Saatat myös pitää...