Jouluyönjuhla

49,25 

” Luksusta juhlapöytään “

Makujen luksusta yhdessä paketissa.

Valmista käsin leivotun siemennäkkileivän päälle maukas hanhenmaksatryffeli-suupala ja nauti se pirskahtelevan ruusukuohun kanssa. Elegantin makuelämyksen kruunaa näyttävät kultalakritsipallot.

Ruusukuohu piccolo 0,2l

"Ikuisesti punasteleva Tertin ruusu"

Käsinpoimituista suomalaisista luomuruusunterälehdistä valmistettu Tertin ruusukuohu on runsaan aromikas ja raikas alkoholiton juhlajuoma. Sopii mainiosti alkumaljaksi  ja nautittavaksi läpi aterian.

Kultalakritsi 140 g

Kultalakritsi on juhlapöydän säkenöivä herkku. Suklaan makeus yhdistettynä lakritsan aromikkuuteen luovat houkuttelevan kokonaisuuden herkkusuille.

Siemennäkkileipä 210 g

Rapea ja vehnätön herkku Tertin omasta leipomosta!

Valmista unelmien maistelulautanen ja kokoa mukaan suosikki juustosi, leikkeleet ja lisukkeet. Nauti herkkuja Tertin siemennäkkileivän kanssa. Vinkki: Sapakset Tertin tapaan - Aseta Tertin siemennäkkileivän päälle Tertin ruusucheddar-juustoa, tryffelisalsaa, omenacalvadoshyytelöä ja rosmariinin oksa.

Ei varastossa, vain jälkitoimituksena

Hanhenmaksa- tryffelimousse 125g

Hauhalan hanhitilan vapaana kasvaneiden suomalaisten hanhien maksamousse maustettuna tryffeliöljyllä. Suussasulava mousse on erityisherkku, joka maistuu parhaiten Tertin oman leipomon näkkileivän ja omenacalvadoshyytelön kera.

Tuotetunnus (SKU): jouluyonjuhla Osasto:

Kuvaus

Jouluyönjuhla -herkkupaketissa on runsas valikoima Tertin kartanon rakastettuja makuja. Anna itsellesi, kollegallesi tai ystävällesi lahjaksi joulun parhaat maut.

Lahjapaketti sisältää Tertin kartanon tryffelisuolan 26 g,hanhenmaksatryffelimoussen 125 g,siemennäkkileivän 210 g,ruusukuohu 0 % 0,2 l ja kultalakritsin 140 g.

Paketin mukana resepti hanhenmaksatryffeli-suupalojen valmistamiseen.

Saatat myös pitää...