Voimapaketti

45,85 

” Voimaa luonnosta “

Voimaa päivään Tertin kartanon puutarhasta ja luomumetsästä. Nauti välipalaksi oman leipomon käsin valmistettua siemennäkkileipää ja Tertin luomumetsän pakureista valmistettu pakuriyrttiteetä. Raikas minttuhunaja sopii kaveriksi kummallekin herkulle.

Siemennäkkileipä 210 g

Rapea ja vehnätön herkku Tertin omasta leipomosta!

Valmista unelmien maistelulautanen ja kokoa mukaan suosikki juustosi, leikkeleet ja lisukkeet. Nauti herkkuja Tertin siemennäkkileivän kanssa. Vinkki: Sapakset Tertin tapaan - Aseta Tertin siemennäkkileivän päälle Tertin ruusucheddar-juustoa, tryffelisalsaa, omenacalvadoshyytelöä ja rosmariinin oksa.

Ei varastossa, vain jälkitoimituksena

Piparminttuhunaja 200 g

Tertin harjupellon hunajaa ja tuoretta piparminttua. Hunajan runsaan maun salaisuus on kartanon puutarhojen ja ketojen runsas kukkaloisto. Hunaja sopii hyvin jälkiruokiin, juustoille ja teen sekaan.

Pakuriyrttitee

Käsin poimittu, Suomen luonnossa kasvanut pakuri sisältää runsaasti antioksidantteja. Pakuriyrttitee on hieno arominen, yrtein maustettu kofeiiniton juoma kylmänä ja kuumana. Teepussia voit käyttää useamman kerran, niin kauan kuin se antaa väriä. Nauti Tertin hunajan kanssa.

Tuotetunnus (SKU): voimapaketti Osasto:

Kuvaus

Voimapaketissa on valikoima Tertin kartanon rakastettuja herkkuja luonnosta. Anna itsellesi, kollegallesi tai ystävällesi lahjaksi joulun parhaat maut.

Lahjapaketti sisältää Tertin kartanon siemennäkkileivän 210 g,pakuriyrttiteen 16 g ja piparminttuhunajan 200 g.

Saatat myös pitää...