Iivarin kalaonnea

48,40 

Nyt on kalaonnea!

Tertin maukkaiden savumuikkujen ympärille rakennettu herkkukokonaisuus. Nauti muikkuja näkkileivän ja vaalean sinappikastikkeen kanssa. Lisää hieman katajanmarjahyytelöä ja tillinoksa, nauti! Paketissa mukana Tertin klassikkoherkku hunajakonjakkisinappi, joka sopii loistavasti leikkeleiden ja makkaroiden kanssa.

Tuotteet ovat laktoosittomia.

Laadukkaat herkut kruunaavat omat herkkuhetket ja sopivat loistavasti myös lahjaksi.

 

Savumuikut 800g

Tertin kestosuosikkituote suuremmassa pakkauskoossa. Nauti sellaisenaan, perunasalaatin joukossa tai valmista herkullinen savumuikkupasta. Kokeile myös Tertin näkkileivän ja vaalean sinappikastikkeen kanssa!

Savumuikkupasta resepti:
Resepti on kahdelle hengelle

2 dl esikeitetty Tertin ohrasuurimo
1 kpl hienonnettu sipuli
3 rkl hienonnettu tilli
1 kpl fenkoliraaste
1/2 plo sinappikastike
1 dl kerma
100 g savumuikkuja

Kuullota sipuli ja fenkoliraaste kattilassa, lisää esikeitetty ohra, Tertin sinappikastike ja kerma kiehauta, lisää savumuikut ja hienonnettu tilli. Aseta lautaselle ja viimeistele parilla suihkauksella Tertin luomu sitruunaöljyllä.

Vaalea sinappikastike 250 g

Kylmien kalaruokien lisäkekastikkeena, salaatinkastikkeena ja leivällä. Tertissä Vaaleaa sinappikastiketta on perinteisesti tarjottu esim. jääkellarilohen ja siikatartarin lisukkeena. Oiva korvike voille leivän päällä. Varsinkin talon emännät osaavat arvostaa perinteistä sinappia pehmeämpää makuelämystä.

Kokeile myös Tertin savumuikkujen ja näkkileivän kanssa.

Näkkileipä 210 g

Tehty perinteisen reseptin mukaan Tertin kartanon ruisleipäjuureen, jonka alku voidaan jäljittää yli 110 vuoden taakse. Taikinajuuressa luontaisesti esiintyvät hiivakannat saavat aikaan kullekin leivälle ominaisen ainutlaatuisen maun ja aromin.

Hunajakonjakkisinappi 170g

Kerrotaan, että talon vanha isäntä juhlahumussa sai loisto idean ja "terästi" sinappia konjakilla. Ei ollut hullumpi idea.

Kokeile Tertin kartanon hunajakonjakkisinappia kylmien leikkeiden, erilaisten makkaroiden ja kinkun lisukkeeksi. Hunajakonjakkisinappi on olennainen osa Tertin joulupöytää.

Katajanmarjahyytelö 170 g

Ginillä maustettu katajanmarjahyytelö on täydellinen kumppani graavikaloille ja lihaleikkeleille. Kokeile alkupaloiksi katajanmarjahyytelöllä marinoitua lohta. Tämä herkku tarjoillaan perinteisesti Tertin näkkileivän kera.

Tuotetunnus (SKU): iivarin-kalaonnea Osastot: , , , , , Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

Lahjalaatikossa savumuikut 800g, vaalea sinappikastike 250g, Tertin näkkileipä 210g, hunajakonjakkisinappi 170g ja katajanmarjahyytelö 170g.

Saatat myös pitää...