Joulun savumuikkusuupalat

40,80 

” Rouskis “

Maukas napostelupaketti, jossa Tertin klassikot.

Kun kiireet ovat ohitse on ihana pysähtyä nauttimaan ja ottaa hetki aikaa itselle. Valmista omaan herkkuhetkeen Iivarin savumuikkusuupala. Naposteluherkku syntyy käden käänteessä Kartanon oman leipomon käsin leivotusta siemennäkkileivästä. Levitä näkkileivälle Tertin kartanon vaaleaa sinappikastiketta, asettele muikut päälle ja koristele tillinoksalla. Lämmitä ruusukvittenmarjasta tehty talvijuoma ja nauti.

Siemennäkkileipä 210 g

Rapea ja vehnätön herkku Tertin omasta leipomosta!

Valmista unelmien maistelulautanen ja kokoa mukaan suosikki juustosi, leikkeleet ja lisukkeet. Nauti herkkuja Tertin siemennäkkileivän kanssa. Vinkki: Sapakset Tertin tapaan - Aseta Tertin siemennäkkileivän päälle Tertin ruusucheddar-juustoa, tryffelisalsaa, omenacalvadoshyytelöä ja rosmariinin oksa.

Ei varastossa, vain jälkitoimituksena

Savumuikut 200 g

Kartanoravintolan kestosuosikki Iivari isännän savumuikut. Nauti sellaisenaan leivän päällä, yhdistä Tertin vaalean sinappikastikkeen kanssa tai valmista makoisa savumuikkuohratto.

Vaalea sinappikastike 250 g

Kylmien kalaruokien lisäkekastikkeena, salaatinkastikkeena ja leivällä. Tertissä Vaaleaa sinappikastiketta on perinteisesti tarjottu esim. jääkellarilohen ja siikatartarin lisukkeena. Oiva korvike voille leivän päällä. Varsinkin talon emännät osaavat arvostaa perinteistä sinappia pehmeämpää makuelämystä.

Kokeile myös Tertin savumuikkujen ja näkkileivän kanssa.

Talvijuoma 0,5 l

Ruusukvittenin marjasta valmistettu aromikas juoma nautitaan lämmitettynä. Talvijuoma sopii erinomaisesti aperatiiviksi, jouluruokien kanssa nautittavaksi tai mukaan talviretkelle. Mausteena talven makuja.

Valmista Tertin talvijuomasta "Rubiineja hangella" -juoma
1 dl Tertin talvijuomaa
2 cl calvadosta
Vaahdotettua kermaa
Tertin puolukkasokeria

Lisää lämmitetyn ja terästetyn Talvijuoman päälle reilu ruokalusikallinen vaahdotettua kermaa. Sirottele kermavaahdon pinnalle puolukkasokeria.

Tuotetunnus (SKU): joulun-savumuikkusuupalat Osasto:

Kuvaus

Joulun savumuikkusuupalat -herkkupaketissa on Tertin kartanon rakastettuja makuja. Anna itsellesi, kollegallesi tai ystävällesi lahjaksi joulun parhaat maut.

Lahjapaketti sisältää Tertin kartanon käsin leivotun siemennäkkileivän 210 g, Iivarin savumuikut 210g, vaalean sinappikastikkeen 250 g ja talvijuoman 0,5 l.

Paketin mukana resepti savumuikkusuupalojen valmistamiseen.