Aamunsarastus

36,30 

” Päivän tärkein ateria “

Voimaa aamuun Tertin kartanon puutarhasta ja luomumetsästä. Ravintorikkaat aamiaistuotteemme tuovat energiaa ja hyvää oloa päivääsi.

Mausta pitkään haudutettu uuniohrapuuro maukkaalla kukkaishunajalla ja nauti maukkaan aamupuuron kanssa punaisilla marjoilla maustettua aamuvirkkuteetä. Aamuhetken kruunaa Tertin luomumetsien kuusenkerkistä valmistettu voimajuoma.

Ohraryynit, kuusenkerkkä ja kukkaishunaja tulevat Tertin kartanon omalta maalta.

Kukkaishunaja 200 g

Tertin kukkaishunajan salaisuus kartanon puutarhan ja ketojen runsaskukkaloisto. Oman maan mehiläisten hunaja sopii teehetkiin, ruoanlaittoon ja nautittavaksi Tertin illanrauha- ja aamuvirkkuteen kanssa. Säilytetään huoneen lämmössä.

Aamutee 100 g

Aikainen lintu madon nappaa! Kaikkien aamuvirkkujen ystävä on piristävä marjainen teesekoitus. Haudutusaika 2-5 minuuttia.

Ohrasuurimot 600g

Ohrasuurimot tehdään huolellisesti kuoritusta, tarkoin valitusta Tertin harjupellon ohrasta. Etiketissä mukana kartanon haluttu aamiaispuuron resepti. Lisää aamiaispuuroon Tertin puolukkasokeria.

Kuusenkerkkä voimajuoma 0,33 l

Nauti piristävä tuulahdus metsän makua! Ravintorikas kuusenkerkkäjuoma sisältää A- ja C -vitamiineja, hivenaineita ja antioksidantteja. Voimajuoman voi nautia kylmänä tai kuumana. Voimaa luonnosta!

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): aamunsarastus Osasto:

Kuvaus

Aamunsarastus -herkkupaketissa on valikoima Tertin kartanon rakastettuja aamiaismakuja. Anna itsellesi, kollegallesi tai ystävällesi lahjaksi joulun parhaat maut.

Lahjapaketti sisältää Tertin kartanon ohrasuurimot 600 g,kuusenkerkkävoimajuoman 0,33 l, aamuvirkkuteen 100 g ja kukkaishunajan 200 g.

Paketin mukana resepti uuniohrapuuron valmistamiseen.

Saatat myös pitää...