Ruusu spa-paketti

44,35 

” Ikuisesti punasteleva kaunokainen “

Tuo upea kylpylätunnelma kotiin Tertin kartanon spa- ja ruusutuotteilla. Hienostuneet spatuotteet on valmistettu luonnon tuotteista sadeveteen. Ne ovat iholle hellävaraisia. Elegantti ruusuhuonetuoksu tuo kotiin raikkaan Tertin ruusun tuoksun.

Ruusukäsidesi 100ml

Tertin ruusun tuoksuinen -käsidesi

Tertin ihana ruusun tuoksuinen käsidesi lumoaa tuoksullaan. Se on suomessa käsinvalmistettu ja sisältää ihoa kosteuttavia kasviöljyjä. Paras desinfiointi tulos saadaan, kun sitä hierotaan noin 30 sekunnin ajan käsiin, sormenpäitä myöten kuiviin käsiin.

Käsidesipullo on kooltaan 100 ml, joten se on helppo ottaa mukaan käsilaukkuun tai autoon.

Ruusu huonetuoksu

Ruusu huonetuoksu

Tertin ylellinen ruusu huonetuoksu valmistetaan Suomessa parhaista luonnon raaka-aineista. Heleän aromaattinen ruusu huonetuoksu luo kotiin upean tunnelman. Tuoksu säilyy jopa puolivuotta!

Ruususaippua nestemäinen

Tertin ruusu - Ylellinen nestesaippua valmistetaan Suomessa kokonaan käsityönä. Voit käyttää hellävaraista saippuaa hiusten pesuun, koko vartalolle ja käsien puhdistukseen. Saippuassa on hienostunut Tertin ruusun tuoksu.

Tuotetunnus (SKU): ruusu-spa-paketti Osasto:

Kuvaus

Ruusu spa-paketissa on valikoima Tertin kartanon rakastettuja ruusutuotteita. Anna itsellesi, kollegallesi tai ystävällesi lahjaksi joulun parhaat maut.

Lahjapaketti sisältää Tertin kartanon ruusunestesaippuan 250 ml, ruusukäsidesin 100 ml ja ruusuhuonetuoksun 100 ml.

Saatat myös pitää...