Juhlat Tertissä

Tertin Kartano – ainutlaatuiset juhlatilat Mikkelissä

Onko sinulla juhlat edessä, mutta täydelliset juhlatilat vielä etsinnässä? Tertin Kartano tarjoaa vieraille kaiken mitä onnistuneisiin juhliin ja tilaisuuksiin voi vaan tarvita. Ota meihin yhteyttä tänään ja me pidämme huolta, että päivästäsi tulee menestys. Tarjoamme sinulle täyden palvelun juhlatilan- ja tarvittavat palvelut upeissa puitteissa keskellä kauneinta Suomea. 

Uniikki miljöö, ainutlaatuinen ruoka ja loistava sijainti

Tunnelmallinen vertaansa vailla oleva miljöö, joka soveltuu aina intiimeistä perhejuhlista, satojen henkilöiden tilaisuuksiin, niin yrityksille, kuin myös yksityisille. Oli kyseessä häiden järjestäminen, perhejuhlat tai yritystilaisuudet, meiltä löytyy kokemusta ja vankkaa osaamista ja vahvaa näkemystä näistä kaikista. Tertin Kartano sijaitsee lisäksi erinomaisten kulkuyhteyksien varrella vain seitsemän kilometrin päässä Mikkelin keskustasta, kahden ja puolen tunnin ajomatkan päässä Helsingistä. 

Olemme Tertissä tottuneet vastaamaan vaativimpiinkin tarpeisiin ja järjestämään ikimuistoisia elämyksiä vieraille ympäri maailmaa. Me tunnemme laadun aakkoset ja tiedämme, että pienet ja loppuun saakka hiotut yksityiskohdat kruunaavat onnistuneen kokonaisuuden.

Tertissä luodaan elämän mittaisia elämyksiä, oli juhla mikä tahansa

Meillä järjestät onnistuneesti

 • Häät
 • Syntymäpäivät
 • Sukujuhlat ja ystäväkokoontumiset
 • Karonkat ja luokkakokoukset
 • Ylioppilasjuhlat
 • Rippijuhlat
 • Yritys- ja edustustilaisuudet
 • Työhyvinvointipäivät
 • Kastetilaisuudet
 • Pikkujoulut
 • Polttarit 
 • Teemabileet
 • Juuri sinun tilaisuutesi, kerro meille ideasi ja suunnitellaan yhdessä

_______________________________________

Kartanon juhlapaketti  alkaen 69€/hlö

Sisältäen ruokailun sesongin juhlapöydästä ja tilavuokran neljäksi tunniksi. Juhlapaketti saatavilla minimi 30 henkilön seurueille ennakkovarauksesta. Tarjous voimassa toistaiseksi.
_______________________________________

Lähiruokaa, luontoa, virkistävää oheisohjelmaa ja aitoa kartanotunnelmaa

Tertissä pääset ihastumaan palkittuun lähiruokaan ja aitoon kartanotunnelmaan Etelä-Savon sydämessä, Saimaan upeiden järvimaisemien kupeessa 

Tertin Kartano tunnetaan ainutlaatuisesta luomu- ja lähiruuasta, joka on pitkälti peräisin Tertin omasta pihapiiristä sekä lähialueiden maanviljelijöiltä. Palkittu ravintolamme on lisäksi saanut tunnustusta Suomen 50 parasta ravintolaa listauksessa. Löydät meiltä myös tarkasti valitun ensiluokkaisen viinivalikoiman, sekä ympäristön, jossa on mahdollisuus toteuttaa virkistävää oheisohjelmaa vieraille ympäri vuoden. 

Yövy kartanohotellissa ja nauti Tertin monipuolisesta tarjonnasta

Sinulla on mahdollisuus myös majoittaa vieraitasi Tertin tunnelmallisessa viiden huoneen kartanohotellissa. Tutustu lisää Tertin monipuoliseen tarjontaan, ruokakulttuuriin, historiaan sekä ympäristöön ja ihastu. Tertti tarjoaa verrattomat puitteet laatutietoisille nautiskelijoille. 

Ota yhteyttä tänään ja tehdään yhdessä unelmien päivä 

Tervetuloa juhlimaan luoksemme ainutlaatuiseen kartanomiljööseen. Tuo sinä vieraat, me luomme tunnelman ja hoidamme kaiken muun tilaisuuttasi varten. Näin voit keskittyä olennaiseen ja nauttia juhlistasi täysillä. Ota meihin yhteyttä jo tänään ja kerro toiveesi. Me teemme siitä totta! 

Suunnitellaan yhdessä juuri Teidän näköisenne unelmien juhlakokonaisuus pienimpiä yksityiskohtia myöten. 

Nähdään Tertissä! 

Lähetä juhlatiedustelu