Kauppa

Tertin kartanon verkkokauppa – pääroolissa herkuttelu ja ikimuistoiset elämykset

Tervetuloa Tertin Kartanon verkkokauppaan – nautiskelijan, kulinaristin ja esteetikon paratiisiin. Tertin verkkokaupasta löydät Tertin kartanon rakastetut, aidosti lähituotetut sesongin parhaat herkut, netistä suoraan kotiovelle tilattuna. Valikoimastamme löydät myös laadukkaat liikelahjat sekä paljon lahjaideoita kuten erilaisia ruokatuotteita ja tuotepaketteja. Toimitamme tuotteet ympäri Suomen. Tilaa parhaat herkut kotiin tja ystävälle!

Mikäli Teille herää kysyttävää, olemme aina apunasi [email protected] tai (015) 176 012.

Lahja elämäsi naiselle

Yllätä rakkaasi tai ystäväsi Naistenpäivänä 8.3. Tilaa elämäsi tärkeimmälle naiselle lahja Tertin verkkokaupasta kotiin toimitettuna.

Liikelahjat

Hyvästä työstä kannattaa palkita. Tutustu Tertin rakastettuihin liikelahjoihin ja yllätä kollegasi kevätlahjalla.

Kaikki kotoiluun

Kaikki kotoiluun Tertin verkkokaupasta Kun kotisi on linnasi, valitse tuotteet kotoiluun verkkokaupastamme. Olemme koonneet valmiita herkkupaketteja kaikille kotoilijoille ja muille syysherkuttelijoille.

Lahjakortit

Anna lähimmäiselle lahjaksi elämys! Tutustu valmiisiin elämyskortteihin tai suunnittele lahjan saajalle mieleisesi kokonaisuus. Tutustu Tertin elämyksiin ja yllätä läheinen tai kollegasi!

Tuoksut ja saippuat

Käsien pesu ei ikinä ole tuoksunut näin hyvältä. Saippuamme valmistetaan parhaista raaka-aineista Suomalaiseen sadeveteen.

Kartanon klassikot

Tertin kartanon rakastetuimmat herkut löytyvät myös verkkokaupastamme. Tilaa kartanon elämys kotiin ja herkuttele klassikkomakuja oman kodin rauhassa.

Kaikki tuotteet

Näytetään tulokset 1–16 / 143