Kartanon lisukkeet

35,60 

Makujenkimara!

Tertin lisukkeet maustaa ruoan kuin ruoan. Yhdistä kartanon klassikkomaut liha- kala- ja kasvisruokiin. Tertin kartanon hunajakonjakkisinappi on loistava leikkeleiden ja makkaroiden ystävä. Mustaherukkahyytelö maistuu kinkun kaverina. Katajanmarjahyytelö sopii loistavasti kalaruokien kanssa. Kokeile rakuuna- ja omenacalvadoshyytelöä juustojen seurana.

Tuotteet ovat laktoosittomia ja gluteenittomia.

Laadukkaat herkut kruunaavat omat herkkuhetket ja sopivat loistavasti myös lahjaksi.

Hunajakonjakkisinappi 170g

Kerrotaan, että talon vanha isäntä juhlahumussa sai loisto idean ja "terästi" sinappia konjakilla. Ei ollut hullumpi idea.

Kokeile Tertin kartanon hunajakonjakkisinappia kylmien leikkeiden, erilaisten makkaroiden ja kinkun lisukkeeksi. Hunajakonjakkisinappi on olennainen osa Tertin joulupöytää.

Mustaherukkahyytelö 170 g

Riistaruoilla on Tertissä pitkät perinteet. Omista mustaherukoista keitetystä hillosta Hilma emännöitsijä taikoi herraskaisemman lisäämällä siihen kardemummaa. Mustaherukkahyytelöä tarjotaan riista- ja linturuokien seurana sekä jälkiruokiin.

Omenacalvadoshyytelö 170 g

Tertin emännät ovat vuosien saatossa jalostaneet tämän kuultavan omenahyytelön, joka tänä päivänä terästetään calvadoksella. Sopii erinomaisesti lisukkeeksi esimerkiksi juustoille ja riista- ja linturuoille.

Katajanmarjahyytelö 170 g

Ginillä maustettu katajanmarjahyytelö on täydellinen kumppani graavikaloille ja lihaleikkeleille. Kokeile alkupaloiksi katajanmarjahyytelöllä marinoitua lohta. Tämä herkku tarjoillaan perinteisesti Tertin näkkileivän kera.

Rakuunahyytelö 170 g

Tertin rehevän yrttitarhan innoittamaa on myös rakuunahyytelö, jonka pehmeä maku sopii yhteen liha- ja kasvisruokien kanssa.

Tuotetunnus (SKU): kartanon-lisukkeet Osastot: , , , , , Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

Hunajakonjakkisinappi 170g, mustaherukkahytelö 170g, omenacalvados 170g, katajanmarjahyytelö 170g ja rakuunahyytelö 170g lahjalaatikossa.

Saatat myös pitää...