Metsänhenki

63,25 

” Voimaa metsästä “

Tertin kartanon metsätuotteet on valmistettu luonnon parhaista raaka-aineista. Tuo upea kylpylätunnelma kotiin Tertin kartanon metsätuotteilla.

Hienostuneet spatuotteet on valmistettu luonnon tuotteista sadeveteen. Ne ovat iholle hellävaraisia. Elegantti metsähuonetuoksu tuo kotiin raikkaan Tertin luomumetsän tuoksun. Metsänhenki -paketin viimeistelee Tertin luomumetsän kuusenkerkistä valmistettu voimajuoma ja oman maan mehiläisten piparminttuhunaja.

Kuusenkerkkä voimajuoma 0,33 l

Nauti piristävä tuulahdus metsän makua! Ravintorikas kuusenkerkkäjuoma sisältää A- ja C -vitamiineja, hivenaineita ja antioksidantteja. Voimajuoman voi nautia kylmänä tai kuumana. Voimaa luonnosta!

Varasto loppu

Metsä huonetuoksu

Tertin ylellinen huonetuoksu tuo metsän kotiisi. Rentoudu Tertin metsän raikkauden äärellä!

Metsäsaippua nestemäinen

Runsas tuoksuinen sadeveteen valmistettu Tertin metsäsaippua hellii ihoa. Koe koko Tertin metsä yhdessä pullossa!

Piparminttuhunaja 200 g

Tertin harjupellon hunajaa ja tuoretta piparminttua. Hunajan runsaan maun salaisuus on kartanon puutarhojen ja ketojen runsas kukkaloisto. Hunaja sopii hyvin jälkiruokiin, juustoille ja teen sekaan.

Tuotetunnus (SKU): metsanhenki Osasto:

Kuvaus

Metsänhenki -paketissa on valikoima Tertin kartanon rakastettuja metsätuotteita. Anna itsellesi, kollegallesi tai ystävällesi lahjaksi joulun parhaat maut.

Lahjapaketti sisältää Tertin kartanon kuusenkerkkävoimajuoman 0,33 ml, metsähuonetuoksun 100 ml, metsäkäsidesin 100 ml, metsänestesaippuan 250 ml ja piparminttuhunajan 200 g.

Saatat myös pitää...