Tertin kartanon joululahjavinkit

Vuoden tunnelmallisin aika lähestyy! Kartanon lahjapaja on jo täydessä vauhdissa ja tuotevalikoimassa on myös suuri määrä upeita uutuuksia.

Kuvastosta inspiraatiota lahjavalintoihin

Olemme juuri julkaisseet uuden lahjakuvastomme nostaaksemme esille monipuolista herkku- ja lahjavalikoimaamme. Toivomme Sinun löytävän sieltä mieluisia kokonaisuuksia joululahjoiksi ja herkutteluhetkiin. Tuotteet löytyvät herkkupuodistamme Mikkelistä ja verkkokaupastamme.

Selaa uutta lahjakuvastoa

Suosituimmat herkkulahjakokonaisuudet joulupöytään

Kaikilla meillä on makumieltymyksiä- ja muistoja, jotka liittyvät jouluruokailuun. Ehkäpä tietty sinappi kinkulle ja kastike kalalle? Juuri oikean makuinen glögi aloittamaan juhla-ateriaa? Klassikkoherkut ovat meillä suuressa arvossa ja olemme paketoineet ne valmiiksi Sinulle lahjapakkauksiin. Alla olevat herkkulahjat löytyvät jouluisesta verkkokaupastamme ja paikan päältä puodistamme Mikkelistä.

Herkkulahja voi olla yksi tarkoin valittu tuote tai suurempi kokonaisuus. Joulupuodistamme löydät lahjat kaikensuuruisiin lahjatarpeisiin. Räätälöimme mielellämme myös lahjakokonaisuuksia. Haluatko meiltä räätälöidyn tarjouksen? Olemme valmiita palvelemaan kaikissa lahja-asioissa,

Ystävällisin terveisin,

Tertin tontut

sähköposti: [email protected]
Puhelinnumero +358 (0) 15 176 012
Puotimme on avoinna joka päivä 10-18.

Ps. Joulun suosituin sinappimme on Hunajakonjakkisinappi