Tertin uudet verkkosivut ja verkkokauppa avattu!

Olemme innoissamme uudesta verkkoilmeestämme. Mitä sinä tykkäät? Olemme laajentaneet verkkokauppamme valikoimaa ja tuoneet laajemmin esille palvelutarjontaamme. Olemme myös julkaisseet kartanon tapahtumakalenterin ja aktiviteettiosion, josta löytyy mielenkiintoista tekemistä sadonkorjuusta rentoutushetkeen tai leikkimieliseen vanhojen esineiden tunnistuskilpailuun. Syksy on meillä aktiivista sadonkorjuuaikaa ja sen kunniaksi olemme myös uusineet tuotepakkauksia, reseptiikkaamme ja kehittäneet uusia herkkutuotteita, mutta niistä kerromme myöhemmin.

Nyt toivomme, että viihdyt uusilla sivuillamme ja aistit monimuotoista kartanotunnelmaamme. Uusien tuotekuviemme avulla toivomme, että pääset lähemmäksi tuotteitamme. Jatkossa tarkoituksemme on julkaista myös enemmän reseptivinkkejä blogissamme. Siihen asti voit hankkia kartanon keittokirjan suurimpaan kokkausintoon.

Elämme pihapiirissä juuri myös viljanpuintiaikaa. Ylivoimainen suosikkimme kartanon aamiaispöydästä on uunissa kypsennetty ohrauunipuuro. Oletko sinä puuron ystävä? Alla resepti, jotta pääset testaamaan suosikkipuuroamme. Vai haluatko tulla nauttimaan puurosta valmiiseen aamiaispöytään?

puolukkasokeri ohrapuuro lingonberry sugar barley grits

Tertin kartanon ohrauunipuuro neljälle

Keitä suurimoita vedessä n. 20 min. Lisää kerma ja suola. Voitele uunin kestävä vuoka. Lisää seos vuokaan ja hauduta 185 C uunissa noin yksi tunti. Tarjoile lämpimänä kartanon puolukkasokerin kera.