Tunnelmallinen kynttiläillallinen Tertissä

Tunnelmallinen illallinen kynttilänvalossa | WWF Earth Hour

Saavu luoksemme Tertin kartanoon nauttimaan herkullinen lähiruokaillallinen lauantaina 27.3.2020. Tarjoilemme illallisella ainutlaatuisen keittiömestarin pöytiin tarjoiltavan juhlamenun. Kartanoravintolassa pöytiin tarjoiltava keittiömestarin yllätysmenu, klo 18–20(21). Hinta 59 €/hlö.

Suurin osa kartanon valoista sammuu ja illallinen nautitaan kynttilöillä valaistuissa ruokakammareissa, WWF EARTH HOUR:in hengessä.

Kattaus on ajalla 18-20(21). Illalliselle tarjolla rajallinen määrä paikkoja.

Staycation -majoituspaketti
-Rentouttava yö Tertin kartanohotelissa sis. Kahden hengen majoitus, tervetulojuomat, aamiainen, pullo kuohuvaa huoneeseen toimitettuna ja kartanoravintolan illallinen kynttilänvalossa
-Hinta: 269 €/yö/2hh (varattavissa myyntipalvelustamme 015 176 012, majoitusajankohta 27.-28.3.) Tutustu hotelliin täältä.

Varaa pöytä

    Varauspyyntö on voimassa vasta kun se on vahvistettu sähköpostitse tai puhelimitse. Viikonloppuna tehdyissä tai samaa päivää koskevissa varauksissa olethan yhteydessä meihin puhelimitse (015) 176 012.

    Mikäli seurueessanne on erityisruokavalioita tai allergioita, pieniä lapsia joille on tarpeen varata syöttötuoli, tai liikuntarajoitteisia, kerrottehan meille näistä jo mahdollisuuksien mukaan varausvaiheessa. Näin pystymme ottamaan tarpeenne huomioon jo ennakkoon.

    Myyntipalvelumme on avoinna ma-pe 9-17.

    Tilaa Tertin kartanon kuulumiset

    Tertin kartano palvelee ympärivuoden. Tilaa tästä Tertin kuulumiset ja saat viimeisimmät uutiset ja edut suoraan sähköpostiisi. Voit koska tahansa lopettaa uutiskirjeen tilauksen kirjeen lopussa olevasta linkistä.