Tertin kartanon joulu

Kartanomiljöössä joulua juhlitaan perinteisten jouluherkkujen ja unohtumattomien elämysten äärellä. Tunnelmallinen kartanoravintola tarjoaa joulun rakastettuja makuja yli 50 makuelämyksen joulupöydästä. Kartanoravintolan tunnelmalliset kammarit antavat unohtumattoman ympäristön kokouksille joululounaan yhteydessä tai kiky-päivälle ennen pitkää jouluillallista.

Varaa pöytä jouluillalliselle tai -lounaalle ja katso menu.

Kartanon kahvila palvelee lounaalla sekä tarjoilee kuuman glögin ystäväksi leipomon tuoreita herkkuja kahvipöydästä. Kahvilasta voit myös ostaa mukaan leipomossamme valmistettuja jouluherkkuja, kuten pipareita sekä leipiä.

Kahvilan yhteydessä oleva joulukauppa on kulinaristin ja esteetikon paratiisi. Valikoimista löydät mm. kartanon klassikkoherkkuja, kuten hunajakonjakkisinapin, ruusukvittenmarjasta valmistetun talvijuoman sekä Iivari isännän savumuikut. Kaupan valikoimissa on yli 100 Tertin omaa herkkutuotetta sekä sesongin suloisimpia sisustustuotteita, kynttilöitä ja joulukoristeita. Mikäli et pääse paikalle palvelemme myös verkkokaupassamme.

Siirry jouluostoksille tästä.

Voit viipyä Tertin taianomaisessa joulussa halutessasi myös pidempään. Kartanon vanhassa aitassa oleva kuusi huoneinen hotelli tarjoaa ensiluokkaiset puitteet rentouttavalle joulumajoitukselle. Huoneet ovat kaikki yksilöllisesti sisustettuja ja niissä on hotellitasoiset puitteet. Majoitukseen kuuluu aina runsas hyvän olon aamiainen, jonka pitkään haudutettu uuniohrapuuro, lähitilan leikkeleet ja vasta keitetty joulukahvi takaavat onnistuneen aamun.

Tutustu hotelliin tästä.

Joulun aukioloajat:

Kartanoravintola: Perinteinen yli 50 makuelämyksen joulupöytä on katettuna päivittäin 26.11.–23.12. lounaalla arkisin klo 11–15 ja illallisella klo 18–21(22). Lauantaisin lounaalla klo 12–16 ja illallisella klo 18–21(22) sekä sunnuntaisin lounaalla klo 12–17.

Kahvila- ja kauppa: Avoinna joka päivä klo 10–18, lounas klo 11–16 (pois lukien 25.12.).

Hotelli: Avoinna joka päivä (pois lukien 24.–25.12.).

Kartanon pihapiirissä tuikkii tuhannet jouluvalot sekä vanhassa hevostallissa on tunnelmallinen joulutalli, joihin voi vapaasti tutustua aukioloaikoinamme.

Pst. Joulutallissa on myös mahdollisuus lähettää terveiset joulupukille!