Astu ratsaille! – Hotellimajoitus Mikkelissä, Tertin kartano

Tertin hevosvaelluspaketti – elämyksiä kaikille aisteille!

Oletko haaveillut, että kirmaisit maastossa islanninhevosen kyydissä?

Tarjoamme vieraillemme ympärivuoden elämyksellisiä majoituskokonaisuuksia. Tertin kartanon hevosvaelluspaketti on loistava yhdistelmä vauhdin huumaa, luonnon rauhaa ja rentoutumista kartanon huumaavassa miljöössä. Tule ystävän, perheen tai työporukan kanssa kokemaan Tertin kartano ja sen ympäröivän maastot hevosen selässä!

niemenpellonponitalli
niemenpellonponitalli

HEVOSVAELLUSPAKETTI

Tarjoamme vieraillemme ainutlaatuisia elämyksiä, joista yksi suosikkimme on Tertin hevosvaellus -majoituskokonaisuus. Tässä kokonaisuudessa yhdistyy vauhdikas maastoratsastus, luonto ja täydellinen rentoutuminen.

Majoituskokonaisuudessa pääset tutustumaan autenttisella maalaistallilla ratsastuksen saloihin sekä valmistamaan oman islanninhevosen ratsastus valmiiksi ja vaeltamaan maastoon ammattitaitoisen tallin henkilökunnan kanssa. Maastoretken jälkeen sinua kutsuu Tertin kartanon rentouttavat palvelut, herkullinen huonepalvelu iltapala, sauna ja hyvän olon aamiainen.

Hevosen kanssa matka taittuu vauhdikkaasti ja tutustut ympäröivään luontoon uudelle tavalla. Maastoratsastuksen jälkeen on mukava saapua rentoutumaan oman majoitushuoneen saunan lämpöön, iltapalan äärelle ja kartanon pihamaille nauttimaan rauhasta.

hotelli_mikkeli_tertin_kartano
Tertin hotellin iltapala on lajitelma alkupalojamme sekä oman leipomon tuotteita.

Maastovaelluskelle voi osallistua kokematon tai hyvin kokenut ratsastaja. Aiemmasta ratsastus osaamisesta on hyötyä. Ponitalli sijaitsee vain muutaman kilometrin päässä Tertin kartanosta.

I-HA-HAA! Me odotamme sinua jo!

niemenpellonponitalli_tertin_kartano
Joko lähdetään pellolle kirmaamaan?

Tarjoamme Tertin kartanossa majoitusta ja elämyksiä ympäri vuoden, yhdessä ystäväyritystemme kanssa.

niemenpellon_ponitalli
Saavu viettämään ystävän kanssa mukava aktiviteettipäivä luoksemme.

HEVOSVAELLUSPAKETTI

Majoituskokonaisuus sisältäen yöpymisen saunallisessa kahden hengen  huoneessa, tervetulojuoman, kahden tunnin islanninhevosvaelluksen lähitallilla (2km päästä Tertistä), iltapalamenun huoneessa ja runsaan aamiaisen.

Osta Hevosvaelluspaketti -majoituslahjakortti tästä 
tai tiedustele majoituksen saatavuutta [email protected]

Tutustu myös muihin majoituskokonaisuuksiimme:

Hotellihuoneet

Tertin kartanon hotelissa on kuusi majoitushuonetta, joista yhdessä on sauna. Huoneissa on hotelli tason varustelu. Kaikissa huoneissa oma wc ja suihku sekä sisäänkäynti ja parveke kartanon puutarhaan. Tarjoamme majoitusta ympäri vuoden.

Lisätietoa hotellista

Majoituskokonaisuus seurueille

Myyntipalvelumme auttaa juuri sinulle ja seurueellesi sopivan majoituskokonaisuuden valinnassa. Yhdistä vaikka hevosvaelluskokonaisuus osaksi työtiimin virkistyspäivää. Mitä toivotkaan, me autamme!

Lisätietoa palveluistamme

Tertin kartano
50350 Mikkeli | Finland
[email protected]
(015) 176 012
www.tertinkartano.fi