Tertin hodari
Tertin hodarit täytetään mehevällä makkaralla, tulisella jalapenohyytelöllä ja raikkaalla kaalisalaatilla. Viimeistele herkkuhodarit chilillä ja korianterilla. Ja säädä tulisuus makusi mukaan savuchilisinapilla ja jalapenohyytelöllä.
Tertin hodari
Annos yhdelle hengelle.
Ainekset hodariin:
- hodarisämpylä
- 2kpl (Sorsakosken lammasfarmin) makkaraa grillattuna
- 100 g kaalisalaattia
- Tertin savuchilisinappia maun mukaan
- Tertin jalapenohyytelöä maun mukaan
Koristeluun:
- Koristeeksi ohuita chiliviipaleita ja tuoretta korianteria
Leikkaa 100 g kaalia ohueksi, mausta 1 rkl etikalla, 2rkl sokerilla, 2rkl vettä ja 1tl suolalla. Anna maustua yön yli. Voit valmistaa kerralla myös isomman erän kaalisalaattia.
Aukaise hodarisämpylä ja lämmitä mikrossa 30 sekuntia. Laita Tertin savuchilisinappia sämpylään. Lisää pohjalle kaalisalaatti, päälle makkarat ja Tertin jalapenohyytelöä. Koristele tuoreella chilillä ja korianterilla.
GRILLIHERKUT