Talviloma Tertissä

Rentoudu talvilomalla Tertin kartanossa!

Tertin kartano sijaitsee vain reilun 2 leppoisan tunnin päässä Helsingistä. Olemme vanhan valtatie 5-varrella, ja tarjoamme Teille ainutlaatuisen pysähdyksen matkalla talviloman viettoon. Pysähdy luonamme, kun matkustat Rukalle, Tahkolle tai Järvisydämeen, tai suunnittele päiväretki luoksemme osana Saimaan kiertomatkaa.

Tarjoamme joka päivä virkistävän lounaan kahvilaravintolassa, laajan valikoiman Tertin omia tuotteita herkkukaupassa, upeat maastot talviselle vaellusretkelle sekä rentouttavan majoituksen kartanohotellissa.

Olethan yhteydessä, jotta voimme suunnitella juuri Teille unohtumattoman loman luonamme Tertin kartanossa!

21.2.-13.3.2022 Hiihtoloma Tertin kartanossa

KAHVILA & PUOTI
-Avoinna joka päivä klo 10-18
-Lounas joka päivä klo 11-15
Lihapullaviikot kahvilaravintolassa. Kahvilan lounaspöydässä Hilma mamman maukkaat liha, järvikala- ja kasvipyörykät sekä runsas alkupalapöytä klo 11-15. Hinta 24,90€ / henkilö. Katso menu.
-Kahvipöytä katettuna klo 10-18
-Herkkukauppa avoinna klo 10-18

Hilma mamman pyörykkäboksi saatavilla myös take away:nä. 

KARTANORAVINTOLA
-Palvelee viikonloppuisin sekä ennakkotilauksesta ja aukioloaikojen mukaan. Katso täältä. Kysy tarjous seurueellesi [email protected] tai 015 176 012.

Kartanoravintolan lounasmenu katettuna lauantaisin ja pöytiin tarjoiltava illallinen viikonloppuisin

HOTELLI
Nauti rentouttava miniloma Tertin kartanon kuusi huoneisessa hotellissa. Hotelli sijaitsee kartanon rauhallisessa pihapiirissä ja kaikissa huoneissa on veranta harjupellolle, jonka taakse aurinko käy nukkumaan. Majoitukseen sisältyy aina aamiainen.

VERKKOKAUPPA 
-Tilaa mökkieväät talvilomalle verkkokaupastamme. Lähetämme lähetyksen toivomaanne osoitteeseen tai keräämme ne valmiiksi Tertin herkkukauppaan noutoa varten.

TALVILOMAN TAKE AWAY -BOKSIT

Olemme valmistaneet talviloman kunniksi mukaan otettavan pyörykkäboksin, joka on lämmitystä vaille valmis nautittavaksi. Tilaa Hilma mamman pyörykkäboksi ennakkoon ja maittava ateria on valmiina mökillä, hiihtoretken päätteksi tai muuten vaan herkuteltavaksi!

Tilaa lomaherkut

Ota yhteyttä