Äitienpäivä Tertin kartanossa

Rakas äiti!

Juhli kanssamme äitiä, mutsia, mammaa, mummoa ja mummia! Tällä erityisellä naisella on erityinen paikka sydämessämme. Palvelemme äitienpäivänä kartanoravintolassa, herkkukaupassa, kahvilaravintolassa sekä hotelli on avoinna normaalisti.

Voit myös yllättää äidin ihanalla lahjalla. Toimitamme äitienpäiväpaketit kaikkialle Suomessa postin välityksellä. Tilaa lahja äidille verkkokaupastamme.

8.–9.5. TERTIN KARTANON ÄITIENPÄIVÄ

KARTANORAVINTOLA
Kartanoravintolassa juhlava Äitienpäivänkattaus
-Hinta 44 €/hlö. Kattausajat klo 11, 13 ja 15.30
-Tilaa Äitienpäivän -Take away menu

KAHVILA & PUOTI
-Kahvila & herkkukauppa avoinna klo 10–18
-Herkkukaupassa lahjat äidille

HOTELLI
Äiti on paras! -majoituspaketti -Rentouttava yö Tertin kartanohotelissa sis. Kahden hengen majoitus, tervetulojuomat, aamiainen, pullo kuohuvaa ja herkkulautanen kahdelle huoneeseen toimitettuna -Hinta: 239 €/yö/2hh (varattavissa myyntipalvelustamme 015 176 012, majoitusajankohta 7.-9.5.) Tutustu hotelliin täältä.

VERKKOKAUPPA 
Tilaa äidille lahjat verkkokaupastamme tai yllätä rakkaat Äitienpäivän -Take away menulla

ÄITIENPÄIVÄNMENU 2021 TULOSSA PIAN

Varaa pöytä

    Varauspyyntö on voimassa vasta kun se on vahvistettu sähköpostitse tai puhelimitse. Viikonloppuna tehdyissä tai samaa päivää koskevissa varauksissa olethan yhteydessä meihin puhelimitse (015) 176 012.

    Mikäli seurueessanne on erityisruokavalioita tai allergioita, pieniä lapsia joille on tarpeen varata syöttötuoli, tai liikuntarajoitteisia, kerrottehan meille näistä jo mahdollisuuksien mukaan varausvaiheessa. Näin pystymme ottamaan tarpeenne huomioon jo ennakkoon.

    Myyntipalvelumme on avoinna ma-pe 9-17.

    Lahjat äidille