Äitienpäivämenu

46,00 

Hemmottele äitiä!

Tilaa Tertin maistuva yhdentoista annoksen Äitienpäivämenu nautittavaksi kotiisi.

Äitienpäivän juhlava take away-menu:

***

Leppäsavustettua lohta ja katajanmarjahyytelöä
Inkiväärigraavattua lohta ja mustaa seesamia
Lahnaa ja kuusenkerkkää
Haukea, mätiä ja piparjuurta
Karitsarilletteä, kapriksia ja savuchilisinappia
Savukassleria ja rakuunahyytelöä
Hyytelöityä fasaanimureketta ja Cumberlandin kastike
Punajuuri-ohrasalaatti
Porkkanatzatziki

Peuraa ja punaviinikastiketta, perunat sekä kasvimaan terveiset

***

Äitienpäiväleivos

 

Menu on tilattavissa myös juomasuositusten kanssa. Suosittelemme Tertin juhlavaa ruusukuohua pääsiäisherkkujen kanssa. Mukana valmistusohjeet. Menu on yhdelle hengelle. Emme postita take away-menuja.

Ruusukuohujuoma 0,75 l

"Ikuisesti punasteleva Tertin ruusu"

Käsinpoimituista suomalaisista luomuruusunterälehdistä valmistettu Tertin ruusukuohu on runsaan aromikas ja raikas alkoholiton juhlajuoma. Ruusukuohu sopii mainiosti alkumaljaksi  ja nautittavaksi läpi aterian.

Maku & tarjoiluvinkit
Heleän vaaleanpunainen, raikas, kuiva, keskihapokas, ruusunterälehtinen, yrttinen, hennon hunajainen.Tarjoile Ruusukuohu hyvin viilennettynä, 2–6-asteisena. Ruusukuohu sopii erinomaisesti alkumaljaksi tai kevyiden ja raikkaiden ruokien kanssa nautittavaksi.

Marskin juhlajuoma 0,75l

Marskin juhlajuoma on valmistettu suomalaisista käsin poimituista mustaherukan lehdistä. Marsalkka Mannerheimille maistui aikanaan tämä hienostunut ja aromikas juoma, jota valmistettiin hänen kotonaan Louhisaaren kartanossa. Juhlajuoma on raikas, hienostunut ja moderni alkoholiton kuohujuoma juhlaan ja arkeen!

Maku & tarjoiluvinkit
Kullankeltainen, maukas, keskihapokas, herukanlehtinen, sitruksinen, hennon hunajainen.Tarjoile Marskin juhlajuoma hyvin viilennettynä, 2–6-asteisena. Juhlajuoma sopii erinomaisesti alkumaljaksi tai kevyiden ja raikkaiden ruokien kanssa nautittavaksi.

Tuotetunnus (SKU): aitienpaivamenu Osastot: ,

Kuvaus

TILAA VERKKOKAUPASTA JA NOUDA TERTIN KARTANOSTA

Tertin äitienpäivän take away-menu on tilattavissa verkkokaupasta perjantaihin 6.5. saakka, kuitenkin 24 h ennen noutoa. Äitienpäivän take away -menun voi noutaa Tertin herkkupuodista 7.-8.5. klo 10–18 välisellä ajalla, tai ennakkoon sovittuna ajankohtana. Emme postita tai kuljeta take away-menuja.

Merkkaathan tilauksen lisätietoihin, minä päivänä ja ajankohtana saavut herkut noutamaan sekä mikäli sinulla on erityisruokavalioita tai allergioita (Äitienpäivän take away -menu on saatavana myös vegaanisena).

Tilauksen voit myös tehdä puhelimitse (015) 176 012 tai sähköpostilla [email protected]. Vastaamme mielellämme kaikkiin kysymyksiinne.

Muita kuin Tertin take away-menuja voit tilata verkkokaupasta 24/7. Tilaukset toimitetaan postitse toivomaasi osoitteeseen tai postin palvelupisteeseen.

Saatat myös pitää...