Tarjoilija

Tarjoilija, Tertin kartano

Tertin kartano on vuonna 1978 avattu matkailukohde Etelä-Savon sydämessä. Se tarjoaa vierailleen enemmän, kokonaisvaltaisia hyvän olon hetkiä ja persoonallisia valintoja.

Etsimme nyt Tertin kartanon asiakaspalvelu Tiimiin lisävahvistusta.

Oletko sinä etsimämme TARJOILIJA?

Olet ahkera ja laaja-alainen tiimipelaaja, joka mukautuu kartanon alati vaihtuvaan sykkeeseen. Rakastat asiakaskohtaamisia ja olet valmis ottamaan muutaman ylimääräisen askeleen ylittääksesi asiakas odotukset. Arvostamme kiinnostusta elämyksellistä asiakaspalvelukohtaamista kohtaan sekä myyntihenkistä asennetta.

Olemme ylpeitä Tertin kartanon ainutlaatuisesta palvelukulttuurista ja loistavasta asiakaspalautteesta. Näiden perustana ovat tarkkaan mietityt palveluprosessit, sekä erittäin korkea itse tekemisen aste. Kohtaamme vieraamme aina hymyssä suin ja pyrimme tarjoamaan kaikille ainutlaatuisen kokemuksen luonamme.

Odotamme sinulta intohimoista asennetta asiakaskohtaamisia kohtaan sekä halua oppia ja kehittyä työssäsi. Tarjoamamme työ on monipuolista ja antaa mahdollisuuden työskennellä laaja-alaisesti asiakas- ja myyntityön eri työtehtävissä.

Halutessasi tarjoamme Sinulle mahdollisuuden työskennellä laaja-alaisesti Tertin monissa työpisteissä. Olemme myös apunasi, mikäli tarvitset apua asunnon etsinnässä.

Tertin kartano

Olemme perheomisteinen kartanomatkailukohde Mikkelissä, Järvi-Suomen keskellä Etelä-Savossa. Yrityksemme on toiminut vuodesta 1978. Pihapiirissä palvelee kartanoravintola, herkkupuoti, kahvila ja kodikas kartanohotelli. Kokoukset, aktiviteetit ja juhlatilaisuudet järjestämme yli 40-vuoden kokemuksella. Arvojamme ovat aitous ja kartanokulttuurin vaaliminen nykypäivän hengessä.

Meillä työskentelee ympäri vuoden 10 henkilöä. Kesä- ja pikkujoulusesongeilla tiimimme kasvaa yli 30 henkilöön.

Heräsikö mielenkiintosi olla osa mukavaa ja kunnianhimoista työtiimiä? Lähetä hakemuksesi 28.2. mennessä osoitteeseen [email protected], palkkaamme tekijät mahdollisimman pian.

Lisätietoja arkisin p. 015-176012 / Ria Pantsar

Tarjoamme Sinulle työpaikan ainutlaatuisessa matkailukohteessa, jonka vieraat arvostavat laatua ja ainutkertaisia elämyksiä.

Tertin kartano on esteetikon paratiisi! Luonamme pääset nauttimaan ainutlaatuisen kauniista ympäristöstä sekä osallistumaan sen yksityiskohtien viimeistelyyn.

Tarjoamme Sinulle ainutlaatuisen ja osaavan tiimin tueksi työntekoon. Luonamme pääset oppimaan uutta sekä hyödyntämään jo olevaa osaamistasi.

Ota yhteyttä