Tarjoilija

Hae mukaan Tertin kartanon kesäsesonkiin

Etsimme nyt Tertin kartanon asiakaspalvelutiimiin lisävahvistusta.

Oletko sinä etsimämme tarjoilija?

Etsimme kesäsesonkiin reippaita tiimipelaajia Tertin kartanoravintolaan ja kahvilaan.

Arvostamme kiinnostusta elämyksellistä asiakaspalvelukohtaamista kohtaan sekä myyntihenkistä asennetta. Olemme ylpeitä Tertin kartanon ainutlaatuisesta palvelukulttuurista ja loistavasta asiakaspalautteesta. Näiden perustana ovat tarkkaan mietityt palveluprosessit, sekä erittäin korkea itse tekemisen aste. Kohtaamme vieraamme aina hymyssä suin ja pyrimme tarjoamaan kaikille ainutlaatuisen kokemuksen luonamme.

Kesäsesonkina palvelemme vieraitamme kartanoravintolassa lounaalla sekä illallisella. Kahvila, herkkukauppa ja muotikauppa palvelevat päivittäin. Pihapiirissä on myös kuusi huoneinen kartanohotelli, lumoava puutarha sekä luomumetsä.Tarjoamme Tertin kartanolta kesätyöpaikan noin 20 innokkaalle kesätyöntekijälle. Tarjoamme Sinulle ammattitaitoisen tiimin varmistamaan työssä onnistumisesi sekä ainutlaatuisen työpaikan Tertin kartanon upeassa miljöössä. Kerrothan hakemuksessasi millaisen työntekijän sinusta saisimme ja millä ajanjaksolla pystyt työskentelemään kesällä 2023. Ensimmäiset kesätyöntekijät voivat aloittaa Tertin kartanossa jo huhtikuussa ja työtä voi jatkaa parhaimmillaan elokuun loppuun saakka. Tarjoamme mahdollisuutta osa- ja kokoaikaiseen työhön. Palkka sopimuksen mukaan.
Etsimme kartanoravintolaan yhteensä viittä tarjoilijaa.
Etsimme puutarhakahvilaan yhteensä viittä tarjoilijaa.
Jätä hakemus Tertin kartanon kesätöihin 28.2.2023 mennessä. Hakemuksia käsittelemme jo haun aikana ja valintapäätöksiä tehdään sopivien hakijoiden löydyttyä, joten toimi nopeasti. Lähetä hakemus tertti(at)tertinkartano.fi 

 

Lisätietoja:040 509 8683 / Elina Lepistö, Ravintolapäällikkö
050 439 0365 / Lotta Luostarinen, Markkinointivastaava
015 176 012 / Tertin kartano

Tertin kartano

Olemme perheomisteinen kartanomatkailukohde Mikkelissä, Järvi-Suomen keskellä Etelä-Savossa. Yrityksemme on toiminut vuodesta 1978. Pihapiirissä palvelee kartanoravintola, herkkupuoti, kahvila ja kodikas kartanohotelli. Kokoukset, aktiviteetit ja juhlatilaisuudet järjestämme yli 40-vuoden kokemuksella. Tarjoamme vieraillemme kokonaisvaltaisia hyvän olon hetkiä ja persoonallisia elämyksiä.

Meillä työskentelee ympäri vuoden 10 henkilöä. Kesä- ja pikkujoulusesongilla tiimimme kasvaa yli 30 henkilöön.

Muita vapaana olevia työtehtäviä

Tarjoamme Sinulle työpaikan ainutlaatuisessa matkailukohteessa, jonka vieraat arvostavat laatua ja ainutkertaisia elämyksiä.

Tertin kartano on esteetikon paratiisi! Luonamme pääset nauttimaan ainutlaatuisen kauniista ympäristöstä sekä osallistumaan sen yksityiskohtien viimeistelyyn.

Tarjoamme Sinulle ainutlaatuisen ja osaavan tiimin tueksi työntekoon. Luonamme pääset oppimaan uutta sekä hyödyntämään jo olevaa osaamistasi.

Ota yhteyttä