Leipuri

Hae mukaan Tertin kartanon kesäsesonkiin

Etsimme nyt Tertin kartanon leipomoon lisävahvistusta.

Oletko sinä etsimämme leipuri?

Etsimme kesäsesonkiin reipasta tiimipelaajaa Tertin leipomoon.

Arvostamme kiinnostusta raaka-aineita ja leivontaa kohtaan. Olemme ylpeitä Tertin kartanon ainutlaatuisesta ruokakulttuurista ja loistavasta asiakaspalautteesta. Näiden perustana ovat tarkkaan mietityt prosessit, pitkät perinteet leivonnassa, oma puutarha ja sen antimet sekä erittäin korkea itse tekemisen aste.

Kesäsesonkina palvelemme vieraitamme kartanoravintolassa lounaalla yli 50 makuelämyksen kesäpöydän äärellä sekä illallisella ala carte -menujen äärellä. Kartanon puutarhakahvilassa on tarjolla päivittäin lounas sekä kahvipöytä. Puutarhakahvilassa on oma leipomo, joka takaa tuoreet leivät, leivonnaiset sekä herkut ravintoloidemme käyttöön. Kartanoravintola, puutarhakahvila, herkkukauppa ja muotikauppa palvelevat päivittäin. Pihapiirissä myös kuusi huoneinen kartanohotelli ja lumoava puutarha sekä luomumetsä.Tarjoamme Tertin kartanolta kesätyöpaikan noin 20 innokkaalle kesätyöntekijälle. Tarjoamme Sinulle ammattitaitoisen tiimin varmistamaan työssä onnistumisesi sekä ainutlaatuisen työpaikan Tertin kartanon upeassa miljöössä. Kerrothan hakemuksessasi millaisen työntekijän sinusta saisimme ja millä ajanjaksolla pystyt työskentelemään kesällä 2023. Tarjoamme kokoaikaista työtä sopimuksen mukaan kesäsesongille 2023. Palkka sopimuksen mukaan.
Etsimme yhtä leipuria leipomoon.
Jätä hakemus Tertin kartanon kesätöihin 28.2.2023 mennessä. Hakemuksia käsittelemme jo haun aikana ja valintapäätöksiä tehdään sopivien hakijoiden löydyttyä, joten toimi nopeasti. Lähetä hakemus tertti(at)tertinkartano.fi 

 

Lisätietoja:040 834 4052 / Antti Ukkonen, Keittiömestari
015 176 012 / Tertin kartano

Tertin kartano

Olemme perheomisteinen kartanomatkailukohde Mikkelissä, Järvi-Suomen keskellä Etelä-Savossa. Yrityksemme on toiminut vuodesta 1978. Pihapiirissä palvelee kartanoravintola, herkkupuoti, kahvila ja kodikas kartanohotelli. Kokoukset, aktiviteetit ja juhlatilaisuudet järjestämme yli 40-vuoden kokemuksella. Tarjoamme vieraillemme kokonaisvaltaisia hyvän olon hetkiä ja persoonallisia elämyksiä.

Meillä työskentelee ympäri vuoden 10 henkilöä. Kesä- ja pikkujoulusesongilla tiimimme kasvaa yli 30 henkilöön.

Muita vapaana olevia työtehtäviä

Tarjoamme Sinulle työpaikan ainutlaatuisessa matkailukohteessa, jonka vieraat arvostavat laatua ja ainutkertaisia elämyksiä.

Tertin kartano on esteetikon paratiisi! Luonamme pääset nauttimaan ainutlaatuisen kauniista ympäristöstä sekä osallistumaan sen yksityiskohtien viimeistelyyn.

Tarjoamme Sinulle ainutlaatuisen ja osaavan tiimin tueksi työntekoon. Luonamme pääset oppimaan uutta sekä hyödyntämään jo olevaa osaamistasi.

Ota yhteyttä