Kupliva helmikuu!

Tertin kartano juhlii helmikuun hohtavia hankia kartanoravintolan ylellisillä illallisilla ja juhlavilla lounailla viikonloppuisin. Nauti ystävien kanssa, perheen parissa tai kollegoiden seurassa rauhallinen pöytiin tarjoiltava abendbrot poreilevan samppanja tastingin siivittämänä. Samppanjat ovat kartanon isännän valitsemat menun makumaailoihin sopivat viinikellarin herkut. Mikäli haluat lisätä vielä ripauksen lisää juhlaa aterialle, keittiömestarimme suosittelee menun alkuun raikkaita ostereita.

Samppanjaa ja talven taikaa -illallismenu 29.1.-28.2.2022

Seuraa illallisen aukioloaikoja täältä.

Keittiön tervehdys

***

Ostereita 5 € / kpl (minimitilaus 3 kpl / henkilö)
Tarjoillaan sitruunan ja salottiviinietikan kanssa M, G 

***

Inarin siikaa, mätiä, juurikassalaattia ja fenkoliöljyä M, G

Sorsapelmenit, sorsalientä, vesipuolukoita ja smetanaa L

Tattipelmenit, tumma sieniliemi, vesipuolukoita ja vegaanista smetanaa V

***

Fasaania, lintukastiketta, tatti-perunakroketti, mustajuurta ja pikkelöityjä kantarelleja L, G

Puulan taimenta, beurre blanc-kastiketta, mustajuurta, tatti-perunakroketti, pikkelöityjä kantarelleja L, G

Savustettua kukkakaalta, tatti-perunakroketti, mustajuurta, pikkelöityjä kantarelleja ja lehtikaalipestoa V, G

***

Mesiangervobaba, kermavaahtoa, marinoituja marjoja ja koivunmahlasorbettia


Hinnat:

Illallinen ja samppanja tasting 99 €/hlö
(sis. menun kanssa kolme lasia samppanjaa 8 cl/lasi)
Illallinen 69 €/hlö, lapset alle 14-vuotta 35 €/hlö

Ennakkotilaa ostereita illalliselle 5 €/kpl (minimitilaus 3 kpl/hlö). Ennakkotilaus viim. kolme päivää ennen illallista.

Otamme huomioon erityisruokavaliot ja allergiat. Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Varaa pöytä illalliselle alla olevan linkin kautta, soittamalla 015 176 012 tai sähköpostilla [email protected].

”Juon samppanjaa, kun olen iloinen ja myös ollessani surullinen. Joskus juon sitä yksinäni. Kun minulla on seuraa, samppanja on välttämättömyys. Siemailen sitä, jos minulla ei ole nälkä ja nälkäisenä juon sitä. Muuten en koske juomaan – ellen ole janoinen.Madame Lily Bollinger

Talven taikaa -juhlamenu lounaalla 1.2.–28.2.

Seuraa lounaan aukioloaikoja täältä.

Sitrus-silliä
Inkivääri-graavilohta ja mustaa seesamia
Leppäsavustettua lohta ja katajanmarjahyytelöä*
Iivarin savumuikut* ja sinappikastiketta*
Etikkamuikut ja kuusenkerkkäkastiketta
Haukitartar ja rakuunahyytelöä*

Naudan kielipatee, piparjuurikreemiä ja pihlajanmarjahilloketta
Palvipeuraa ja mustaherukkahyytelöä*

Lintusalaattia ja omena-calvadoshyytelöä*

Kesän säilötyt herkut

Marjaisaa vihersalaattia ja yrttisalaattikastiketta*
Paahdettua myskikurpitsaa, inkivääritomaatteja ja limejugurttia
Kipakka punakaalisalaatti
Kurkku-kookossalaatti ja jalapenohyytelöä*

***

Kartanon riistaa ja punaviinikastiketta
Muljahduksia apajalta
Savustettua kukkakaalia
Kasvimaan terveiset
Keitetyt perunat

***

Inkivääri-mantelikakkua
Sitruuna-namelaka ja puolukkasokeria
Yrttisokerikakkua
Kartanon kahvia ja haudutettu tee

* merkityt tuotteet myös herkku- ja verkkokaupassamme.

Hinnat:
Lounas 44€ / henkilö, lapset alle 14-vuotta 1/2 hintaan ja alle 4-vuotiaat 10€ / henkilö.

Ennakkotilaa ostereita lounaalle 5 €/kpl (minimitilaus 3 kpl/hlö). Ennakkotilaus viim. kolme päivää ennen lounasta.

Otamme huomioon erityisruokavaliot ja allergiat. Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Varaa pöytä lounaalle alla olevan linkin kautta, soittamalla 015 176 012 tai sähköpostilla [email protected].

Helmikuun herkut