Ruusukylpy
Hemmottele itseäsi ja ystäviäsi näyttävällä ruusukylpy cocktaililla. Tämä maukas cocktail sopii hyvin illanviettoon tai aterian jälkiruoaksi!
Ruusukylpy
Esivalmistelu
Valmista mehujäät ja anna jäätyä vähintään neljä tuntia.
Välineet
Jäätelömuotit
Ainekset
- 1 litra (pakaste)vadelmia, mansikoita ja muita marjoja
- 2 pientä persikkaa tai vaaleaa luumua
- 1 dl tomusokeria
- 1–2 rkl sitruunamehua
- Tertin kartanon ruusukuohua
- Halutessasi jääpaloja
- Halutessasi giniä
Työvaiheet
Poista mansikoista kannat ja lohkon persikat. Soseuta marjat, persikat ja sokeri tasaiseksi pyreeksi. Lisää sitruunamehu ja sekoita. Kaada seos jäätelömuotteihin ja pakasta vähintään neljä tuntia. Aseta mehujäät laseihin (lisää jäät) ja kaada ruusukuohu laseihin. Kaada kuohuviini laseihin ja laita mehujäät kylpyyn. Koristele ruusunterälehdillä, yrteillä tai syötävillä kukilla. Tarjoile saman tien.
Vinkki: Parhaat mehujäät syntyvät marjoista ja hedelmistä! Voit lisätä juomaan giniä tai valmistaa juoman moctailina.
KESÄHETKIIN