Nämä ovat yhteiset talkoot!

Tertin kartanon hotelli palvelee normaalisti.

Koronapandemian aikaan tukihenkilöiden ja isien majoittuminen perhehuoneisiin ei ole mahdollista Mikkelin keskussairaalan Perhetalon synnytysyksikössä. Essote, Tertin kartano ja Huoneistohotelli Marja ovat yhdistäneet tilanteen johdosta voimansa.

– Saamme kauempaa tulevien synnyttäjien läheisille majoituksen edullisesti, lähes samalla hinnalla kuin mitä hän maksaisi perhehuoneessa yöpymisestä. Kaikki hyötyvät. Matkailuyritykset saavat majoittujia vaikeana aikana. Kartanon kautta voimme tarjota perheelle jopa hitusen luksusta sen tilalle, että perhe ei pääse majoittumaan samaan tilaan, kertoo synnytysyksikön ylilääkäri Jaana Kröger.

Essoten, kartanon ja huoneistohotellin järjestelyn mukaisesti synnyttäjä maksavat sairaalalaskun ja puoliso tai muu läheinen maksaa sairaalan hoitopäivähintaa vastaavan maksun. Majoitukset kartanossa ja huoneistohotellissa alkavat heti.

– Järjestelyt ovat omaisille huomattavasti edullisempia kuin joidenkin synnytyssairaaloiden potilashotellien tarjoamat omaishinnat. Olen todella iloinen, että läheisille löytyi useampia majoitusvaihtoehtoja nyt vaikeana korona-aikana. Voimme tarjota huoneistohotellia niille, jotka nimenomaan haluavat yöpyä kaupungissa, Kröger kertoo.

Synnyttäjien läheiset saavat opastusta majoitukseen Perhetalosta. Yhteystiedot löytyvät täältä

Matkailuun erikoistunut Tertin kartano sijaitsee valtatie 5 varrelle Mikkelin Visulahdessa ja Huoneistohotelli Marja vanhalla kasarmialueella Jääkärinkadulla.

https://mikkelinkaupunkilehti.fi/2020/04/synnyttavat-isat-majoittuvat-mikkelissa-hotelliin/
Tarjoilemme poikkeusaikana aamiaisen suoraan huoneeseen sekä toimitamme vieraillemme iltapalaa ennakkotilauksesta.

50350 Mikkeli | Finland
[email protected]
(015) 176 012
www.tertinkartano.fi