KOKKI

Kokki, Tertin kartano

Tertin kartano on vuonna 1978 avattu ja monesti palkittu monipuolinen matkailukohde Mikkelissä, Etelä-Savon sydämessä. Pihapiirissä palvelee kartanoravintola, herkku- ja sisustuspuoti, muotikauppa, puutarhakahvila, kodikas kartanohotelli, yrttitarha ja kasvimaa. Tarjoamme vieraillemme kokonaisvaltaisia hyvän olon hetkiä ja ainutlaatuisia kohtaamisia.

Tertin kartanon toiminnan kasvaessa etsimme keittiön Tiimiin lisävahvistusta.

Oletko sinä etsimämme KOKKI?

Olet ahkera ja laaja-alainen tiimipelaaja, joka mukautuu kartanon alati vaihtuvaan sykkeeseen. Rakastat laadukasta ruuanlaittoa ja olet valmis ottamaan muutaman ylimääräisen askeleen ylittääksesi asiakas odotukset. Arvostamme kiinnostusta raaka-aineiden monimuotoisuuteen sekä ainutlaatuista ympäristöämme kohtaan.

Olemme ylpeitä ravintoloidemme monipuolisesta ruoka- ja juoma tuotteestamme. Näiden perustana ovat tarkkaan valikoidut raaka-aineet, sekä erittäin korkea itse tekemisen aste. Tertin kartanon kruununjalokivi on pihapiirissä loistava yrtti- ja hyötytarha sekä vahvat perinteet kalastuksessa sekä metsästyksessä. Leivomme ja valmistamme lähes kaiken omassa leipomossamme ja keittiössämme. Pitkälinjainen laatu on vakiintunut myös vieraidemme mieleen ja saamme iloksemme palvella ainutlaatuista ja vakiintunutta asiakaskuntaa. Palvelemme vieraitamme lounasaikana juhlavan noutopöydän äärellä sekä iltaisin laadukkailla menuilla.

Odotamme sinulta intohimoista asennetta ruuanlaittoa kohtaan sekä halua oppia ja kehittyä työssäsi. Tarjoamamme työ on monipuolista ja antaa mahdollisuuden työskennellä laaja-alaisesti Tertin keittiön eri työtehtävissä.

Halutessasi tarjoamme Sinulle mahdollisuuden oman maa-alueen viljelyyn Tertin hyötytarhassa. Olemme myös apunasi, mikäli tarvitset apua asunnon etsinnässä.

Työ on määrä-aikainen vuoden 2022 loppuun saakka tai sopimuksen mukaan. Heräsikö mielenkiintosi olla osa mukavaa ja kunnianhimoista työtiimiä? Lisätietoja tehtävästä antaa keittiömestari Antti Ukkonen 040 834 4052.

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian: [email protected] ja [email protected], täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä!

Tarjoamme Sinulle työpaikan ainutlaatuisessa matkailukohteessa, jonka vieraat arvostavat laatua ja ainutkertaisia elämyksiä.

Monipuolinen keittiö! Palvelemme vieraita kartano- ja kahvilaravintolassa sekä leivomme omat tuotteet paikan päällä. Unohtamatta omaa herkkutuoteparhettä!

Käytössäsi kartanon kasvimaat ja luomumetsä. Kartanon puutarha antaa satoa koko kesän, aina sadonkorjuuseen saakka.

Ota yhteyttä