KOKKI

Kokki, Tertin kartano

Tertin kartano on vuonna 1978 avattu matkailukohde Etelä-Savon sydämessä. Se tarjoaa vierailleen enemmän, kokonaisvaltaisia hyvän olon hetkiä ja persoonallisia valintoja.

Etsimme nyt Tertin kartanon Keittiö Tiimiin lisävahvistusta.

Oletko sinä etsimämme KOKKI?

Olet ahkera ja laaja-alainen tiimipelaaja, joka mukautuu kartanon alati vaihtuvaan sykkeeseen. Rakastat laadukasta ruuanlaittoa ja olet valmis ottamaan muutaman ylimääräisen askeleen ylittääksesi asiakas odotukset. Arvostamme kiinnostusta raaka-aineiden monimuotoisuuteen sekä ainutlaatuista ympäristöämme kohtaan.

Olemme ylpeitä ravintoloidemme monipuolisesta ruoka- ja juoma tuotteestamme. Näiden perustana ovat tarkkaan valikoidut raaka-aineet, sekä erittäin korkea itse tekemisen aste. Tertin kartanon kruununjalokivi on pihapiirissä loistava yrtti- ja hyötytarha sekä vahvat perinteet kalastuksessa sekä metsästyksessä. Leivomme ja valmistamme lähes kaiken omassa leipomossamme ja keittiössämme. Pitkälinjainen laatu on vakiintunut myös vieraidemme mieleen ja saamme iloksemme palvella ainutlaatuista ja vakiintunutta asiakaskuntaa. Palvelemme vieraitamme lounasaikana juhlavan noutopöydän äärellä sekä iltaisin laadukkailla menuilla.

Odotamme sinulta intohimoista asennetta ruuanlaittoa kohtaan sekä halua oppia ja kehittyä työssäsi. Tarjoamamme työ on monipuolista ja antaa mahdollisuuden työskennellä laaja-alaisesti Tertin keittiön eri työtehtävissä.

Halutessasi tarjoamme Sinulle mahdollisuuden oman maa-alueen viljelyyn Tertin hyötytarhassa. Olemme myös apunasi, mikäli tarvitset apua asunnon etsinnässä.

Tertin kartano

Olemme perheomisteinen kartanomatkailukohde Mikkelissä, Järvi-Suomen keskellä Etelä-Savossa. Yrityksemme on toiminut vuodesta 1978. Pihapiirissä palvelee kartanoravintola, herkkupuoti, kahvila ja kodikas kartanohotelli. Kokoukset, aktiviteetit ja juhlatilaisuudet järjestämme yli 40-vuoden kokemuksella. Arvojamme ovat aitous ja kartanokulttuurin vaaliminen nykypäivän hengessä.

Meillä työskentelee ympäri vuoden 10 henkilöä. Kesä- ja pikkujoulusesongeilla tiimimme kasvaa yli 30 henkilöön.

Heräsikö mielenkiintosi olla osa mukavaa ja kunnianhimoista työtiimiä? Lisätietoja tehtävästä antaa keittiömestari Antti Ukkonen sekä markkinointipäällikkö Ria Pantsar.

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 28.2.2022 mennessä. Täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä!

Tarjoamme Sinulle työpaikan ainutlaatuisessa matkailukohteessa, jonka vieraat arvostavat laatua ja ainutkertaisia elämyksiä.

Monipuolinen keittiö! Palvelemme vieraita kartano- ja kahvilaravintolassa sekä leivomme omat tuotteet paikan päällä. Unohtamatta omaa herkkutuoteparhettä!

Käytössäsi kartanon kasvimaat ja luomumetsä. Kartanon puutarha antaa satoa koko kesän, aina sadonkorjuuseen saakka.

Ota yhteyttä