Ystävä rakas

57,75 

Yllätä ystävä tai rakas ihanalla herkkupaketilla. Tertin herkkulahjassa alkoholiton luomuruusunterälehdistä valmistettu ruusukuohu 0,75l, käsin tehtyjä ruusumarmeladeja, aromaattinen ruusukahvi, ruusuhyytelö ja Tertin ruusutuoksukynttilä pakattuna kauniiseen lahjapaketiin.

Ruusukuohujuoma 0,75 l

"Ikuisesti punasteleva Tertin ruusu"

Käsinpoimituista suomalaisista luomuruusunterälehdistä valmistettu Tertin ruusukuohu on runsaan aromikas ja raikas alkoholiton juhlajuoma. Sopii mainiosti alkumaljaksi  ja nautittavaksi läpi aterian.

Ruusukahvi 200 g

Hento ruusun ja vaniljan aromi tekee kahvista ainutlaatuisen makuelämyksen. Lisää 1:5 suhteessa maustamattoman kahvijauheen sekaan.

Nauti Tertin ruusumarmeladien, yrttisokerikakun ja käsintehtyjen marenkien kanssa.

Ruusumarmeladi 300g

Kartanon ruusumarmeladissa on maku kuin suoraan kukkivasta ruusukeitaasta. Kaunis vaaleanpunainen väri ja hento vaniljan maku täydentävät karkkiunelman.

Ruusuhyytelö 170 g

Tertti on kuulu ruusuistaan, nyt palan kartanotunnelmaa voi viedä mukanaan esimerkiksi suloisenmakean ruusunterälehtihyytelön muodossa. Suomalaisesta kurttulehtiruususta valmistettu hyytelö sopii lisukkeeksi esimerkiksi aamiaispöytään, jälkiruokien seuraksi sekä ruoanlaittoon.

Ruusukynttilä

Tertin ruusun terälehdistä uutettu 100 % eteerinen öljy on tuoksukynttilän ihanan tuoksun salaisuus. Valmistettu Suomessa parhaista raaka-aineista.

Tuotetunnus (SKU): ystavanpaivalahjat-2 Osasto: