Varpunen

17,60 

Varpunen – Dippis!

Lyhyestä dippi kaunis! Kartanon oman leipomon 140-vuotiaaseen leivänjuureen leivottu näkkileipä ja valkosipulisalsa ovat takuuvarma makupari. Lisää valkosipulimauste kermaviiliin ja dippaa rouskuva juurinäkkileipä siinä. Vinkki: Paketin mukana tuohta ja Tertin tulitikut takan lämmitykseen tai saunapuiden sytytykseen. Saunan jälkeen maistuu Tertin dippis!

Näkkileipä 210 g

Tehty perinteisen reseptin mukaan Tertin kartanon ruisleipäjuureen, jonka alku voidaan jäljittää yli 110 vuoden taakse. Taikinajuuressa luontaisesti esiintyvät hiivakannat saavat aikaan kullekin leivälle ominaisen ainutlaatuisen maun ja aromin.

Valkosipulidippi

Tertin kartanon Valkosipulidippi on voimakas aromaattinen mausteseos. Tarjoile seosta lisukkeena grilliruoille, kasviksille, leiville ja täytteenä uuniperunoille.

Sekoita 3tl mausteseosta, 1 prk ranskankermaa ja 3 tl maustamatonta jogurttia. Anna maustua kylmässä n. 20 min.

Kartanon tulitikkulajitelma

Kolmen tulitikkuaskin lajitelma kätkee sisälleen hauskat mustat tikut valkoisella sytystyspinnalla. Mukana kuuluisa laiskotteluruno.

Tuotetunnus (SKU): varpunen-jos-joulua-ei-tana-vuonna-tulekaan-dippis Osastot: ,

Kuvaus

Anna itsellesi tai ystävällesi lahjaksi joulun parhaat maut. Joulun liikelahjat ovat tänä vuonna entistäkin maukkaampia. Kartanon klassikot takaavat onnistuneen joulujuhlan!

Tertin näkkileipä
Valkosipulisalsa
Tertin tulitikut

Saatat myös pitää...