Uudenvuoden juhlamenu

39,00 

Uuden vuoden take away 2020

Alkupalat
Lohitartar, pikkelöityjä kasviksia ja ”hovimestarinkastiketta”
Sampea, mustaherukkaa ja akvaviittiä
Haukiskagen ja mallasleipää

Taikinoitua kartanon pateeta ja viinimarjaa
Valkosipulifasaania

Sinappinen perunasalaatti
Lehtikaali-omenasalaattia
Sienisalaattia

Pääruoka
Poroa, jäkälää ja puolukkaa tai Kuhaa, persiljavoita
Kasvimaan terveiset
Perunaa

Jälkiruoka
Uuden vuoden leivos

Suosittelemme menulle Tertin Karu Arki olutta sekä ruusukuohua. Menun mukana helpot esillelaitto- ja lämmitysohjeet. Lisääthän varauksen kommenttikenttään tiedon mahdollisista erityisruokavalioista ja allergioista sekä valitsemastanne pääruoasta. 

Tuotetunnus (SKU): uudenvuoden-juhlamenu Osasto:

Kuvaus

NOUTO TERTIN KARTANOSTA

Osta valmis Uudenvuoden Takeaway -menu verkkokaupastamme ja nouda Tertistä!

Tilaa ruoat verkkokaupastamme ja nouda paikan päältä Tertin kartanon kahvilaravintolasta valitsemanasi ajankohtana 31.12.-3.1. välisellä ajalla klo 10-18. Tertin kartanon valmiin Uudenvuoden -Takeaway -menun voit tilata verkkokaupastamme aina 31.12. saakka, kuitenkin 24 tuntia ennen noutoajankohtaa.

Tilatut Uudenvuoden Takeaway -menut ovat noudettavissa Tertin kartanon herkkukaupasta 31.12.-3.1. klo 10–18, Kuopiontie 68, 50100 Mikkeli. Voimme myös sopia erillisestä noutoajasta ennakkoon tilauksen yhteydessä. Tilauksia voi tehdä myös puhelimitse (015) 176 012 tai sähköpostilla [email protected]

Uudenvuoden -Takeaway menut ovat noudettavissa vain paikan päältä. Emme postita menukokonaisuuksia. Muut verkkokaupan herkkutuotteet toimitamme postin palvelulla ympäri Suomen.