Varpunen jouluaamuna

34,80 

Varpunen jouluaamuna – Terveellinen aamiainen -herkkupaketti 

Aamun avaus kartanon tyyliin!

Kun juhlat on juhlittu, on aika lähteä kävelylle ja aloittaa aamu raikkailla ja ravintorikkailla aamiaistuotteilla. Päivän tärkein ateria on tietysti aamiainen. Aloita aamu raikkaalla voimajuomalla, joka on valmistettu Tertin luomumetsän kuusenkerkästä. Kerkkä sisältää runsaasti A- ja C -vitamiineja, hivenaineita ja antioksidantteja.

Tertin kartanon aamuun kuuluu ravitseva kukkaismysli. Myslissä marjoja ja kukkia sekä ravitsevaa täysjyväviljaa. Nauti maustamattoman jogurtin kanssa sellaisenaan. Myslistä voi valmistaa myös maukkaita myslisämpylöitä.

Kiehauta aamuteeksi mustaa teetä, joka sisältää terveyttä edistäviä antioksidantteja ja polyfenoleja. Teen marjaisat aromit, katajanmarja, puna-mustaherukka, karpalo, karhunvadelman lehdet, mansikka ja luontaiset aromit antavat sen maun. Kukkaishunajan maukkaus luovat unelmien aamuteen. Tertin hunajan valmistavat tilan omat mehiläiset. Näillä pörriäisillä on käytössään yli 200 kukkalajiketta ja sen maistaa.

Kukkaismysli 300g

Tertin kukkaismyslin herkullisen aromin salaisuus on suomalainen täysvilja, aidot hedelmät, marjat ja kukat. Kukkaismysli on tuulahdus kartanon kesäisestä puutarhasta. Ruiskaunokin terälehdet, horsman- ja kehäkukan lehdet antavat hienostuneen maun kaura- ja spelttihiutaleista valmistettuun mysliin. Kukkaismysli on paahdettu kartanon omien mehiläisten valmistaman hunajan kera. Lisänä pakkauskuivattuja suomalaisia marjoja.

Kuusenkerkkä voimajuoma 0,33 l

Nauti piristävä tuulahdus metsän makua! Ravintorikas kuusenkerkkäjuoma sisältää A- ja C -vitamiineja, hivenaineita ja antioksidantteja. Voimajuoman voi nautia kylmänä tai kuumana. Voimaa luonnosta!

Aamutee 100 g

Aikainen lintu madon nappaa! Kaikkien aamuvirkkujen ystävä on piristävä marjainen teesekoitus. Haudutusaika 2-5 minuuttia.

Kukkaishunaja 200 g

Tertin kukkaishunajan salaisuus kartanon puutarhan ja ketojen runsaskukkaloisto. Oman maan mehiläisten hunaja sopii teehetkiin, ruoanlaittoon ja nautittavaksi Tertin illanrauha- ja aamuvirkkuteen kanssa. Säilytetään huoneen lämmössä.

Tuotetunnus (SKU): terveellinen-aamiainen-pirtean-rauhallinen-aamu-joulun-valipaiville-ja-uudelle-alulle Osastot: ,

Kuvaus

Anna itsellesi, kollegallesi tai ystävällesi lahjaksi joulun parhaat maut. Parhaat joululahjaideat löydät Tertin kartanon verkkokaupasta. Kartanon klassikot takaavat onnistuneen joulujuhlan!

Kukkaismysli
Kuusenkerkkäjuoma
Aamunvirkku
Kukkaishunaja

Saatat myös pitää...