Tertin ruusu

58,90 

Tertin ruusu -paketti on ylellinen kokoelma ruusutuotteitamme lahjapaketissa suoraan kotiin toimitettuna. Anna Tertin ruusun huumata!

Ruusumarmeladi 300g

Kartanon ruusumarmeladissa on maku kuin suoraan kukkivasta ruusukeitaasta. Kaunis vaaleanpunainen väri ja hento vaniljan maku täydentävät karkkiunelman.

Ruusunterälehtipalasaippua

Kuuluisan Tertin ruusun terälehdistä valmistettu glyseriinipalasaippua valmistetaan kokonaan käsityönä. Raaka-aineet ovat luonnon omia antimia ja tuoksu ihanan romanttinen.

Ruususaippua nestemäinen

Tertin ruusu - Ylellinen nestesaippua valmistetaan Suomessa kokonaan käsityönä. Voit käyttää hellävaraista saippuaa hiusten pesuun, koko vartalolle ja käsien puhdistukseen. Saippuassa on hienostunut Tertin ruusun tuoksu.

Ruusukynttilä

Tertin ruusun terälehdistä uutettu 100 % eteerinen öljy on tuoksukynttilän ihanan tuoksun salaisuus. Valmistettu Suomessa parhaista raaka-aineista.

Ruusutee 100 g

"Kesän maku parhaimmillaan"
Pohjana vihreä tee jonka maustaa ruusun terälehdet, minttu ja hitunen vaniljaa.

Ruusukahvi 150 g

Hento ruusun ja vaniljan aromi tekee kahvista ainutlaatuisen makuelämyksen. Lisää 1:5 suhteessa maustamattoman kahvijauheen sekaan.

Nauti Tertin ruusumarmeladien, yrttisokerikakun ja käsintehtyjen marenkien kanssa.

Tuotetunnus (SKU): tertin-ruusu Osastot: ,

Kuvaus

Tertin ruusu -paketti sisältää ruusunterälehtisaippuan 80g, ruusukahvin- 200g ja teen 100g, ruusumarmeladipurkin n. 300g, nestemäisen ruususaippuan n. 250g sekä ruusukynttilän.