Tule joulu kultainen

22,55 

Tule joulu kultainen – Tertin lisukkeet – herkkupaketti

Makujen paketti. Lisukkeet tuovat maun annoksiin. Yhdistä Tertin klassikkoresepteillä valmistetut hyytelöt juhlapöydän herkkuihin. Raikas mustaherukkahyytelö sopii loistavasti liharuoille. Yhdistä hyytelö lihaleikkeleiden ja paistien kanssa. Elegantti omenacalvadoshyytelö on omiaan juustojen kanssa. Kokeile suomalaisten juustojen, kuten Kappelin juustolan Lempeä Loreley -valkohomejuuston kanssa. Aromaattinen ruusuhyytelö on ainutlaatuinen jälkiruokien kanssa. Kokeile myös juustoille.

Omenacalvadoshyytelö 170 g

Tertin emännät ovat vuosien saatossa jalostaneet tämän kuultavan omenahyytelön, joka tänä päivänä terästetään calvadoksella. Sopii erinomaisesti lisukkeeksi esimerkiksi juustoille ja riista- ja linturuoille.

Mustaherukkahyytelö 170 g

Riistaruoilla on Tertissä pitkät perinteet. Omista mustaherukoista keitetystä hillosta Hilma emännöitsijä taikoi herraskaisemman lisäämällä siihen kardemummaa. Mustaherukkahyytelöä tarjotaan riista- ja linturuokien seurana sekä jälkiruokiin.

Ruusuhyytelö 170 g

Tertti on kuulu ruusuistaan, nyt palan kartanotunnelmaa voi viedä mukanaan esimerkiksi suloisenmakean ruusunterälehtihyytelön muodossa. Suomalaisesta kurttulehtiruususta valmistettu hyytelö sopii lisukkeeksi esimerkiksi aamiaispöytään, jälkiruokien seuraksi sekä ruoanlaittoon.

Tuotetunnus (SKU): tertin-makujen-lisukkeet-paketti Osastot: ,

Kuvaus

Anna itsellesi, kollegallesi tai ystävällesi lahjaksi joulun parhaat maut. Kartanon klassikot takaavat onnistuneen joulujuhlan!

Omenacalvadoshyytelö
Mustaherukkahyytelö
Ruusuhyytelö

Saatat myös pitää...