Oi jouluyö

48,80 

Oi jouluyö – Tertin Eurooppalainen Joulu -herkkupaketti

Parhaat viemiset tärkeille liikekumppaneille. Terveysvaikutteinen pakuri on metsiemme super-ruokaa. Käsin poimituista, suomen luonnossa kasvaneista pakureista valmistettu pakuriyrttitee sisältää runsaasti antioksidantteja ja peittoaa myös ikisuosikki mustikan. Pakurin savuinen maku yhdistettynä lähitilamme kasvattamiin yrtteihin antavat runsaasti elinvoimaa päivääsi. Hauduta miedolla lämmöllä pitkään , jolloin pakurin ainesosat liukenevat veteen. Voit käyttää yhtä teepussia useamman kerran siis niin kauan kuin siitä lähtee väriä.

Pakkauksessa on neljää eri tee makua. Yhtä makua on neljä teepussia.

Kevättuuli – Pakuria, mustaherukanlehtiä, iisoppia, timjamia, meiramia,
Kesäyö – Pakuria, sitruunamelissaa, suvikynteliä.
Syksyn värit –Pakuria, anisiisoppia, metsämustikkaa.
Talvipäivä – Pakuria, viherminttua, piparminttua, japaninminttua

Teen kanssa voi herkutella käsintehtyjä kultalakritsikaramelleja ja nauttia Tertin ruusukynttilän hienostuneesta ruusun tuoksusta, joka tuo kotiisi rauhallisen tunnelman.

Pakuriyrttitee

Käsin poimittu, Suomen luonnossa kasvanut pakuri sisältää runsaasti antioksidantteja. Pakuriyrttitee on hieno arominen, yrtein maustettu kofeiiniton juoma kylmänä ja kuumana. Teepussia voit käyttää useamman kerran, niin kauan kuin se antaa väriä. Nauti Tertin hunajan kanssa.

Tuotetunnus (SKU): tertin-eurooppalainen-joulu Osastot: ,

Kuvaus

Anna tänä vuonna joulun herkkulahjat kollegalle, liikekumppanille tai ystävällesi. Kartanon klassikot takaavat onnistuneen joulujuhlan!

Pakuriyrttiteepakkaus, sisältää 16 kpl yksittäin pakattuja pakuritee -pusseja
Ruusutuoksukynttilä
Kultalakritsa

Saatat myös pitää...